Μία ώρα δύσκολη για χιλιάδες 35χρονους και 36χρονους

Μία ώρα δύσκολη για χιλιάδες 35χρονους και 36χρονους

Δάκρυα ανακούφισης για ορισμένους που τα κατάφεραν, αναστάτωση και αγωνία για τους χιλιάδες σε αναμονή.

Σε θριλεράκι για γερά νεύρα εξελίσσεται και η σημερινή διαδικασία κλεισίματος προσωπικό ραντεβού για εμβολιασμό μέσω της διαδικτυακής Πύλης του ΓεΣΥ για τον εμβολιασμό, καθώς χιλιάδες άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 35 - 36 έχουν από νωρίς το πρωί στηθεί στη διαδικτυακή ουρά ελπίζοντας σήμερα και μετά το χθεσινό φιάσκο να τα καταφέρουν.

Ορισμένοι φαίνεται να τα έχουν ήδη καταφέρει και να εξασφαλίσει το πολυπόθητο ραντεβού, χιλιάδες όμως είναι και αυτοί που βρίσκονται σε εκνευριστική αναμονή, με το λογισμικό να τους ενημερώνει τουλάχιστον για το πόσα... άτομα βρίσκονται μπροστά τους και πόσο περίπου υπολογίζεται να είναι ο χρόνος ολοκλήρωσης της mission impossible αποστολής!

Όταν φτάσει η σειρά του τότε η σελίδα δίνει στον πολίτη ένα χρονικό περιθώριο πέντε λεπτών για να επιλέξει το εμβόλιο και το εμβολιαστικό κέντρο που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος βρίσκεται αυτή την ώρα σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τα χθεσινά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα η Πύλη να μην ανοίξει καθόλου, σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, η Πύλη θα άνοιγε εκ νέου σήμερα η ώρα 07:30 το πρωί για τις ηλικιακές ομάδες 35 και 36 ετών.

Σε ό,τι αφορά στις ηλικίες 33-34 ετών που επρόκειτο να έχουν πρόσβαση σήμερα, θα υπάρξει αργότερα και εντός της ημέρας σχετική ενημέρωση για επανακαθορισμό της ημερομηνίας τους.

Loader