Μικρό κορίτσι τραγουδάει από καταφύγιο της Ουκρανίας και στέλνει ελπίδα σε όλους

Μικρό κορίτσι τραγουδάει από καταφύγιο της Ουκρανίας και στέλνει ελπίδα σε όλους

Τραγουδάει το soundtrack του “Frozen” και συγκινεί

Με το τραγούδι “Let it Go” από το “Frozen” ένα μικρό κορίτσι από ένα καταφύγιο στην Ουκρανία στέλνει ελπίδα σε όλους .

Η μικρή Amelia έγινε viral τραγουδώντας το “Let it Go” μπροστά από τους ανθρώπους που μένουν μαζί της σ’ ένα από τα καταφύγια στην Ουκρανία. Στο βίντεο βλέπουμε το κορίτσι με την ξανθιά κοτσίδα, που μοιάζει με την Elsa από το Frozen, να τραγουδά και οι υπόλοιποι να την ακούν με προσοχή, ενώ ορισμένοι την βγάζουν βίντεο. Όταν τελειώνει το τραγούδι όλοι χειροκροτούν και της φωνάζουν μπράβο και εκείνη χαμογελά. 

Διάβασε Επίσης: Ο λόγος που ταινίες και σειρές με απατεώνες, κινούν το ενδιαφέρον των θεατών

Σύμφωνα με το CNN, το βίντεο τραβήχτηκε από ένα καταφύγιο του Κιέβου, στην Ουκρανία. Η μικρή Amelia μιλώντας, με τη Marta, η οποία ανέβασε το βίντεο, είπε ότι κάποτε θα ήθελε να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια του soundtrack, Idina Menzel, ανέβασε το βίντεο στο Twitter της με τη λεζάντα: «Σε βλέπουμε. Πραγματικά, σε βλέπουμε». Το βίντεο έγινε κατευθείαν viral με περισσότερα από 13 εκατομμύρια views. 

Διάβασε Επίσης: Ουκρανή παίζει βιολί για να ξεφύγουν όλοι λίγο από τον πόλεμο

 

Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε και η δημιουργός του τραγουδιού, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Amelia. «Αγαπητό μικρό κορίτσι με την υπέροχη φωνή, εγώ και ο άντρας μου γράψαμε αυτό το τραγούδι ως κομμάτι μιας ιστορίας για την επούλωση μιας πληγής σε μία οικογένεια. Ο τρόπος που το τραγουδάς είναι σαν ένα μαγικό κόλπο που απλώνει φως στην καρδιά μας και θεραπεύει όποιον το ακούει. Συνέχισε να τραγουδάς. Σε ακούμε».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader