Mήπως το Manifest είναι μεγάλη "πατάτα";

Mήπως το Manifest είναι μεγάλη "πατάτα";

Πάντως, πολλοί έσπευσαν να το παρομοιόσουν με το Lost και ότι δεν θα αποφύγουμε την απογοήτευση στο φινάλε

Νοουμένου βέβαια ότι θα φτάσεις μέχρι το φινάλε και δεν θα το εγκαταλείψεις πολύ πιο γρήγορα.

Η πρώτη σεζόν η αλήθεια είναι πως σε τραβάει, σε σημείο που αψηφάς τις χλιαρές έως κακές ερμηνείες. Το σενάριο έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μια κορυφαία σειρά: Ένα αεροπλάνο εξαφανίζεται από προσώπου γης για πεντέμισι ολόκληρα χρόνια. Δικαίως, οι επιβάτες της πτήσης-μυστήριο θεωρούνται νεκροί. Φίλοι και συγγενείς μαζεύουν τα κομμάτια τους και προχωρούν τη ζωή τους. Ως δια μαγείας όμως, οι επιβάτες εμφανίζονται από το πουθενά, τα πεντέμισι χρόνια-κενό για εκείνους δεν υφίστανται, καθώς για όλους δε μεσολάβησε παρά μόνο μια μέρα, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι κανείς δεν έχει μεγαλώσει ηλικιακά. 

Εννοείται πως θα πατήσεις το play για να δεις τη δεύτερη σεζόν και θα την πάρεις μέχρι τέλους, από σεβασμό στις ώρες που "σπατάλησες" μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στο Netflix προς το παρόν, είναι διαθέσιμες μόνο οι δυο πρώτες σεζόν. Βέβαια αν ψάξεις, θα βρεις και την τρίτη στο διαδίκτυο, ενώ ο βασιλιάς της ψηφιακής πλατφόρμας ανανέωσε τη σειρά για τέταρτη και τελευταία σεζόν, καθώς από το Ιούνιο του 2021 που την πρόσθεσε στο περιεχόμενο του, το κοινό την "αγκάλιασε" ανέλπιστα. 

Το σενάριο όμως που βαλτώνει από νωρίς, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε συνδυασμό με τις κακές ερμηνείες, θα σε κάνουν να πεις πως καλά έκανε το NBC -στο οποίο ανήκε αρχικά η σειρά- και την έκοψε στις τρεις σεζόν. Τώρα αν εσύ θα τη δεις μέχρι τέλους, εναπόκειται στις αντοχές σου. Θα ήταν καλό όμως να έχεις υπόψη πως δεν βγήκε τυχαία η φράση:  "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα"! 

Διάβασε επίσης: Γιατί η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξακολουθεί να τρώει πόρτα από το ΑΚΕΛ;  

 

Διάβασε ακόμη: Ο Έτι αγωνίζεται και εκτός γηπέδου   

Loader