Μισέλ Ομπάμα: Κάποιες φορές ήθελε να πετάξει τον Μπαράκ από το παράθυρο 

Μισέλ Ομπάμα: Κάποιες φορές ήθελε να πετάξει τον Μπαράκ από το παράθυρο 

Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε για τις δυσκολίες στο γάμο

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που ήθελε «να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο», μιλώντας για τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ο γάμος.  

Στο νέο podcast της στο Spotify, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σημείωσε πώς τα νεαρά ζευγάρια- ιδιαίτερα όταν έχουν μικρά παιδιά- πασχίζουν για να αντιμετωπίσουν την κούραση, το άγχος, αλλά και τους ρόλους που μοιράζονται, με συνέπεια να «εγκαταλείπουν» τη σχέση τους.   

«Πρέπει να ξέρετε ότι θα υπάρχουν στιγμές- μεγάλες περίοδοι- στις οποίες δεν θα μπορείτε να αντέξετε ο ένας τον άλλον», ανέφερε στη συζήτηση που είχε με τον παρουσιαστή Κόναν Ο' Μπράιαν.   

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο. Και το λέω αυτό γιατί πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτείσαι. Και αυτές οι περίοδοι μπορεί να κρατήσουν για καιρό. Μπορεί να διαρκέσουν χρόνια».   

Επειδή οι άνθρωποι δεν μιλούν για τις δύσκολες περίοδο, συχνά τα νεαρά ζευγάρια θέλουν να τα παρατήσουν όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες, γιατί νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα, σημείωσε.   

«Αν αυτό χαλάει έναν γάμο, τότε ο Μπαράκ κι εγώ τα είχαμε σπάσει κατά τη διάρκεια του γάμου μας, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν τα είχα παρατήσει, αν είχα φύγει σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, θα είχα χάσει όλη την ομορφιά που επίσης υπήρχε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μισέλ Ομπάμα.   

Αν οι άνθρωποι παντρεύονταν με την ίδια λογική που διαλέγουν ομάδα μπάσκετ, τότε αυτό θα οδηγούσε σε καλύτερους γάμους, σύμφωνα με την πρώην Πρώτη Κυρία. «Γιατί όταν διαλέγεις μια ομάδα, τους ανθρώπους με τους οποίους θες να νικήσεις, τότε πρώτα θέλεις να είναι όλοι δυνατοί στην ομάδα σου... Αν βλέπαμε τον γάμο ως αληθινή ομάδα, θες ο συμπαίκτης σου να είναι νικητής, θες τον Λεμπρόν Τζέιμς», εξήγησε.   

sssa

Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε και για τις κόρες της και το πώς επηρέασαν τον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα. «Δεν θα τις άλλαζα με τίποτα, αλλά μπορούν να κάνουν άνω- κάτω έναν γάμο», είπε.  

Μετά το podcast, η Μισέλ Ομπάμα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα που εκείνη και ο Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκαν. 

«Ο γάμος μπορεί να είναι ένα από τα θεμελιώδη κομμάτια της ταυτότητάς μας. Μας φέρνει τόση χαρά, νόημα και υποστήριξη κάθε ημέρα. Αλλά ένα σίγουρο: απαιτεί πολλή δουλειά, πολλή ειλικρίνεια με τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας. Αυτό είναι ένα πράγμα που έχω μάθε», έγραψε στην ανάρτησή της. 

sasasasa

Πηγή

Loader