Mix up το μέλλον σου με το πρώτο Bartending Certificate στην Ευρώπη!

Mix up το μέλλον σου με το πρώτο Bartending Certificate στην Ευρώπη!

Bring out Your Beast με καριέρα στο Bartending παρέα με το SHARK Energy Drink

Το SHARK Energy Drink παρουσιάζει το πρώτο Εγκεκριμένο & Πιστοποιημένο 1-Year Certificate in Professional Bartending στην Ευρώπη! Σε συνεργασία με το InterNapa College (INC) και το Barology τώρα μπορείς να εκπληρώσεις το όνειρό σου ακολουθώντας μια εναλλακτική πορεία στην καριέρα σου!

Ο στόχος του πρώτου Ευρωπαϊκού Bartending Certificate είναι να ενισχύσει τις τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες σου στην προετοιμασία και το σέρβις των ποτών, όπως και στην παρασκευή κοκτέιλ. Το πρόγραμμα θέτει γερές βάσεις στους φοιτητές ώστε να χτίσουν πελατοκεντρική εργασιακή κουλτούρα, αλλά και να υιοθετήσουν σύγχρονες πρακτικές στον χώρο εργασίας, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και να γίνουν εξαίσιοι bartenders.

1

Το διάρκειας 1 χρόνου Certificate στο επαγγελματικό Bartending, είναι ένα μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, όπου εκτός από τους διεθνούς φήμης καθηγητές των προγραμμάτων θα συμμετάσχουν ως ομιλητές bartenders παγκόσμιας φήμης, οινολόγοι, αλλά και μπαρίστες, οι οποίοι μοιράζονται τις δικές τους γνώσεις με τους φοιτητές!

Αν έχεις και εσύ το όνειρο να ασχοληθείς με τον κόσμο της οινολογίας και των cocktails…ετοιμάσου για αξέχαστες εμπειρίες, καθώς τα μαθήματα δεν θα είναι σε μια τυπική αίθουσα πανεπιστημίου! Αρκετά από αυτά θα διδάσκονται σε οινοποιεία και ζυθοποιεία. Επιπλέον, ως πτυχιούχος τελειόφοιτος, θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε πεντάστερα ξενοδοχεία και σε κορυφαία μπαρ του κόσμου, όπως το Laki Kane του Λονδίνου!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του συγκεκριμένου πιστοποιητικού; 

Είναι το 1ο διαπιστευμένο πιστοποιητικό επαγγελματία μπάρμαν στην Ευρώπη! Και το καλύτερο; Με Κρατική Φοιτητική Χορηγία μέχρι €3.420!!! 

Και τα θετικά δεν τελειώνουν εδώ…

Εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο κ. Ιωάννου ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό κοκτέιλ, αλλά και ο κ. Τσιάκκας ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους οινολόγους του κόσμου, είναι μέρος των εκλεκτών ατόμων που θα διδάσκουν στο πρόγραμμα Barology! 

Αλλαγή καριέρας, παραλαβή πιστοποιητικού ή εκπλήρωση του ονείρου σου; Όποιος και αν είναι ο λόγος, το SHARK Energy Drink σου ανοίγει το δρόμο για το InterNapa College και … BRING OUT YOUR BEAST! 

Loader