«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό» λέει ο Τσιτσιπάς και γίνεται viral

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό» λέει ο Τσιτσιπάς και γίνεται viral

Στο νέο σποτ της Ελληνικής κυβέρνησης

«Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα», λέει προς τους νέους ο διάσημος τενίστας. 

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Facebook και μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τις δέκα χιλιάδες προβολές.

 Με ένα βίντεο διάρκειας 38 δευτερολέπτων, που ανάρτησε στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλεί τους Ελληνες, και ιδιαίτερα τους νέους, να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. 

uyj6s

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Γιατί, επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας. Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά» είναι τα λόγια του έλληνα τενίστα στο βίντεο, που κλείνει με το μότο «Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό»

Το βίντεο με το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά αναρτήθηκε στη σελίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο facebook, όπου μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τις δέκα χιλιάδες προβολές. 

Πηγή

Loader