Monsters: Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν και την επόμενη συγκλονιστική ιστορία μετά το Dahmer

Monsters: Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν και την επόμενη συγκλονιστική ιστορία μετά το Dahmer

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix ήταν το DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Η σειρά που υπέγραψε ο Ryan Murphy γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Λίγο μετά το φινάλε της το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν περισσότερες σεζόν, εξηγώντας ότι κάθε σεζόν θα ασχολείται και μία διαφορετική ιστορία. Τότε είχε γίνει γνωστό και το ποιά, πάντα αληθινή ιστορία, θα παρουσιάσουν στην 2η σεζόν.

Πλέον φτάνουμε στην τελική ευθεία και πλέον να θυμίσουμε ότι ο τίτλος της 2η σεζόν θα είναι  "MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story". Για μία ακόμη φορά στην παραγωγή και τη δημιουργία συναντάμε το "χρυσό δίδυμο" των Ryan Murphy και Ian Brennan που υπέγραψαν την επιτυχία του Dahmer.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Οι Lyle και Erik Menendez καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής. Τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχα χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, σε μία από τις πρώτες δίκες στις ΗΠΑ που είχε κάλυψη σε εθνικό επίπεδο από τα ΜΜΕ, ενώ είχε προσελκύσει και διεθνές ενδιαφέρον. Στις 20 Αυγούστου 1989, τα παιδιά Lyle και Erik, εντόπισαν τους γονείς τους να κάθονται στον καναπέ. Τους κατακρεούργησαν αδειάζοντας τις καραμπίνες τους, πάνω στα σώματα της κομμώτριας μητέρας τους, Μέρι Λουίζ, γνωστής ως Κίτι, και του μουσικού παραγωγού πατέρα τους, Χοσέ.

Το μοναδικό πράγμα που είχαν να πουν προς υπεράσπισή τους ήταν ότι ο Χοσέ Μενέντεζ τους βίαζε επί σειρά ετών. Πρόσφατα, το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Menudo, Rosselló, έκανε επίσης καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του José Menéndez, οι οποίες διερευνήθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Peacock "Menendez + Menudo: Boys Betrayed".

Οι Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ των Lyle και Erik Menendez. Οι Javier Bardem και Chloë Sevigny θα έχουν το ρόλο των Jose και Kitty Menendez, δηλαδή των γονιών των Lyle και Erik. Το cast συμπληρώνουν οι Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο trailer αλλά όπως ανακοίνωσε το Netflix το "MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story" θα το δούμε μέσα στο 2024.

 

κείμενο: Τάσος Σταυρίδης

πηγή κεντρικής φώτο

 

Loader