Μοντέλο του Instagram παραμορφώθηκε από τις ενέσεις

Μοντέλο του Instagram παραμορφώθηκε από τις ενέσεις

Είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο

Θεωρούσε πως πριν τις επεμβάσεις «έμοιαζε με χάμστερ».

Η Αναστάζια Ποκρέσκουκ, έχει ξοδέψει πάνω από 2.000 ευρώ για τα μάγουλά της. Η ίδια έκανε τις ενέσεις μόνη με filler στο πρόσωπο της, μη νοιάζοντας για τις προειδοποιήσεις των γιατρών. 

Μοντέλο του Instagram έχει ξοδέψει πάνω από 2.000 ευρώ για να... γεμίσει τα μάγουλά της επειδή θεωρούσε πως έμοιαζε με χάμστερ! Σήμερα είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο. 

Διάβασε Επίσης: 35χρονος ράπερ τραγουδάει μόνο Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το τρίτο εμβόλιο* 

Η 32χρονη Αναστάζια Ποκρέσκουκ, από το Κίεβο της Ουκρανίας έκανε τις δικές της ενέσεις στο πρόσωπο filler, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των γιατρών για την υγεία της. Το μοντέλο των social media που έχει πάνω από 270.000 ακόλουθους στο Instagram δημοσίευσε και φωτογραφία αποκαλύπτοντας πως έμοιαζε πριν τα filler στο πρόσωπο, στην οποία αποδεικνύεται πως... δεν ήταν σαν χάμστερ. 

Η Αναστασία είχε εμφανιστεί και στην τηλεόραση δηλώνοντας «χαρούμενη για την εμφάνισή της» ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως το «ωραιότερο τέρας που θα δείτε ποτέ». «Καταλαβαίνω ότι είναι υπερβολικό. Αλλά είναι φυσιολογικό και καλό για μένα και είμαι ευτυχισμένη με την εμφάνισή μου. Δεν θα ακούσω ποτέ τους γιατρούς. Είμαι πολύ χαρούμενη, Κοιτάζω τις φωτογραφίες μου πριν από δύο χρόνια και νομίζω ότι ήμουν άσχημη. Μπορεί να μην σου αρέσει το πώς δείχνεις αλλά μπορείς να το αλλάξεις αυτό», είχε πει η 32χρονη. 

Σήμερα, έχει κάνει ενέσεις botox και filler στα μάγουλα, τα χείλη και το σαγόνι της. Η ίδια έχει δηλώσει πως την στηρίζει η οικογένειά της, πως γνωρίζει για την κατάστασή της καθώς είναι απόφοιτη ψυχολογίας και «όσοι μιλούν για μένα με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ότι είμαι ένα φυσιολογικό άτομο. Ούτε τρελή, ούτε ηλίθια». 

Πηγή

Loader