Το Μουσείο Παραμυθιού ευτυχώς δεν φεύγει τελικά

Το Μουσείο Παραμυθιού ευτυχώς δεν φεύγει τελικά

Για την ακρίβεια, επιστρέφει τον Οκτώβριο με «Το μαγικό χαλί του Αλαντίν»

Τα ΜΕΤRO, είναι ο μαγικός βοηθός του Μουσείου Παραμυθιού που στηρίζει δυναμικά αυτή τη νέα δράση του αγαπημένου μας Μουσείου.  

Πάντοτε κάθε παραμυθένιος ήρωας έχει δίπλα του ένα μαγικό βοηθό που θα τον στηρίξει στα δύσκολα ώστε να ξεπεράσει όλες τις αντιξοότητες που θα βρεθούν στο δρόμο του ώστε να οδηγηθεί στη νίκη του κακού και στη λύτρωση. Κάπως έτσι λοιπόν και το Μουσείο Παραμυθιού, απέκτησε αυτή την περίοδο ένα δικό του μαγικό βοηθό, ένα στήριγμα ώστε να πραγματοποιήσει μία ακόμη ξεχωριστή δράση του και να πετύχει τον επόμενο στόχο του.   

ασδααδσ

Τα METRO στο άκουσμα της είδησης για τερματισμό της λειτουργίας του Μουσείου Παραμυθιού τον περασμένο Ιούνιο, ένιωσαν την ανάγκη να συνεισφέρουν στην αποτροπή αυτής της αρνητικής εξέλιξης με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη συνεργασία.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να στηρίξουν το Μουσείο Παραμυθιού, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα “Skills4kidz... growing children’s potential”. 

Μέσα από πολύ ενδιαφέροντα βιωματικά εργαστήρια με θέμα αγαπημένα παραμύθια, πλήρως επιχορηγημένα από τα METRO, τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν και θα εξασκηθούν σε βασικές δεξιότητες που αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ψυχικής ανθεκτικότητας. Έτσι, θα ανακαλύψουν τι είναι η Δύναμη!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2020.

Το μαγικό χαλί του Αλαντίν

Τι είναι άραγε δύναμη; Μαζί με τον Αλαντίν και το μαγικό χαλί του θα ταξιδέψουμε σε κόσμους παραμυθένιους. Εκεί, θα γνωρίσουμε τους αγαπημένους μας ήρωες των παραμυθιών που θα μας χαρίσουν μαγικά αντικείμενα. Τι δυνάμεις κρύβουν το μαγικό λυχνάρι, το μαγικό δαχτυλίδι και ο μαγικός μύλος; Τι μας δείχνει ο μαγικός καθρέφτης; Μήπως τελικά η δύναμη μας κρύβεται μέσα μας;  Ένα διασκεδαστικό διαδραστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους 5-8 ετών με στόχο την ευαισθητοποίηση τους στις κοινωνικές δεξιότητες που είναι σημαντικές στην ζωή μας.

Πληροφορίες: Κάθε Κυριακή, 10:00-11:30 & 12:00-13:30, Μουσείο Παραμυθιού, οδός Γρανικού 32-34, παλιά Λευκωσία. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522. 

Δωρεάν συμμετοχή επιχορηγημένη από τα METRO

 

Loader