Μπαμπάδες και κόρες κάνουν μπαλέτο μαζί

Μπαμπάδες και κόρες κάνουν μπαλέτο μαζί

«Φτιάχνουν τα πόδια του μπαμπά τους, την στάση του, οπότε χαίρονται με τη στιγμή. Είναι πολύ ωραίο»

Η δασκάλα χορού πίσω από το viral βίντεο με μερικούς μπαμπάδες να κάνουν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους λέει πως χαίρεται που κατάφερε να ανατρέψει τα στερεότυπα γύρω από την ιδέα του πατέρα.  

Η Έριν Λι, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Echappe Dance and Arts στη Φιλαδέλφεια, δημοσίευσε το βίντεο στα social media και πολύ γρήγορα έφτασε να μετρά δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις, ανάμεσά τους και από πολλούς διάσημους όπως οι Κρίστερν Στιούαρτ και Τζένιφερ Γκάρνερ. 

«Πολλοί μπαμπάδες μας στιγματίζονται. Τους κοιτάζεις και δεν φαντάζεσαι πως θα είναι τέλειοι μπαμπάδες ή έχουν τατουάζ ή φορούν ανάποδα το καπέλο, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ωραίο που μπορούμε μέσα από την πλατφόρμα μας να αλλάξουμε λίγο την γνώμη του κόσμου», είπε η Έριν Λι, μιλώντας στο BBC.  

Όπως εξήγησε η ιδέα ήρθε επειδή οι μπαμπάδες συμμετείχαν πολύ, πηγαίνοντας και παίρνοντας τις κόρες τους από την σχολή χορού, ενώ ήταν επίσης πολλοί ενεργοί στις χορευτικές φιγούρες των κοριτσιών. «Το σκεφτήκαμε πριν από περίπου δυο χρόνια, τους ρωτήσαμε, "τι θα λέγατε να χορέψετε;" και είπαν όχι. Ήταν δύσκολο να τους πείσουμε. Δυο χρόνια μετά, έχουν αφοσιωθεί πλήρως και δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως τέτοιου είδους μπαμπάδες θα έπαιρναν μέρος σε κάτι τέτοιο», λέει η δασκάλα χορού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awesome BOGA today dance dads!!!!

A post shared by Echappe Dance Arts, LLC (@echappedancearts) on

Loader