Μπέλα Χαντίντ: Η αποκάλυψη που έκανε για τη ψυχική της υγείας

Μπέλα Χαντίντ: Η αποκάλυψη που έκανε για τη ψυχική της υγείας

«Αβάσταχτος, εξουθενωτικός πόνος», λέει

Μία φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια ανάρτησε πριν από λίγο καιρό, το γνωστό μοντέλο στα social media.

Με αυτή την ανάρτηση η Bella Hadit ήθελε να στείλει το μήνυμα πως δεν είναι όλα ρόδινα μέσα στο Instagram και πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι στο τέλος της ημέρας. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στο στρες αλλά και το άγχος που της έχει δημιουργηθεί από παπαράτσι.

Τον «αβάσταχτο και εξουθενωτικό» πόνο που έχει βιώσει περιέγραψε η Μπέλα Χαντίντ, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Παράλληλα, εξήγησε και τον λόγο που δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες έκλαιγε, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.  

«Είχα πραγματικά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά μου ή ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς ήμουν και αντί να πρέπει να απαντήσω με μήνυμα, απλώς τους έστελνα μια φωτογραφία. Ήταν το πιο εύκολο για εμένα εκείνη την εποχή, επειδή δεν μπορούσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα. Απλώς θα είχα έναν αβάσταχτο και εξουθενωτικό ψυχικό και σωματικό πόνο και δεν ήξερα γιατί. Αυτό γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια», εξήγησε η Μπέλα Χαντίντ στη Wall Street Journal, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς είχε την ιδέα να αρχίσει να φωτογραφίζει τον εαυτό της ενώ έκλαιγε.  

Διάβασε Επίσης: Ρις Γουίδερσπουν: H κόρη της έκανε coming out ως queer 

Όταν ανάρτησε αυτές τις φωτογραφίες, εξήγησε, ήθελε να βεβαιωθεί «ότι οποιοσδήποτε ένιωθε έτσι ήξερε ότι ήταν ΟΚ να αισθάνεται έτσι. Παρότι στο Instagram τα πράγματα φαίνονται τόσο όμορφα, στο τέλος της ημέρας όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Ένιωσα σαν να ήταν απλά καλό για εμένα να μπορέσω να πω την αλήθεια μου και κάποια στιγμή δεν μπορούσα να δημοσιεύω πια ωραίες, όμορφες φωτογραφίες. Το είχα ξεπεράσει». Ερωτηθείσα πώς νιώθει τώρα, απάντησε ότι έχει καλές ημέρες και τόνισε ότι η ανάρτηση των συγκεκριμένων φωτογραφιών τη βοήθησε να νιώθει λιγότερο μόνη.  

«Έχω καλές ημέρες. Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα. Η ομίχλη εγκεφάλου πάει καλύτερα, δεν νιώθω κατάθλιψη. Δεν έχω τόσο άγχος όσο συνήθως. Όμως αύριο μπορεί να ξυπνήσω και να είναι εντελώς το αντίθετο», δήλωσε. «Αλλά αυτή η ανάρτηση με έκανε λιγότερο μόνη, γιατί είχα πολλούς που επικοινώνησαν λέγοντας “Νιώθω κι εγώ έτσι”. Το να περπατάω έξω, να μπορώ να θυμάμαι ότι υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που περνάνε πράγματα με παρόμοιο μοτίβο με εμένα, με κάνει να νιώθω καλύτερα», συμπλήρωσε.  

«Δεν ξέρω αν δεν είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι στο Instagram και δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να είμαι για πάντα στο Instagram», τόνισε ακόμη.  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για το άγχος που της προκαλούσαν οι παπαράτσι έξω από το σπίτι της. «Δεν έχω στυλίστα για περίπου δύο χρόνια. Ήμουν σε τόσο περίεργη θέση ψυχολογικά, που ήταν πραγματικά σύνθετο για εμένα να βγω από το σπίτι και να συνδυάσω ρούχα, ιδιαίτερα με το άγχος των παπαράτσι έξω από το σπίτι και όλα αυτά», είπε σχετικά.  

«Τον τελευταίο χρόνο ήταν πραγματικά σημαντικό για εμένα να μάθω ότι ακόμη κι αν οι άνθρωποι μιλούν για το στιλ μου ή τους αρέσει ή δεν τους αρέσει, δεν έχει σημασία, γιατί είναι το στιλ μου. Όταν βγαίνω από το σπίτι το πρωί σκέφτομαι: με κάνει χαρούμενη αυτό; Νιώθω καλά και άνετα με αυτό;», πρόσθεσε. 

Πηγή

Loader