Μύκονος: Στήνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars

Μύκονος: Στήνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars

Οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν rapid τεστ σε ειδικό χώρο πριν μπουν στο beach bar και το αποτέλεσμα θα βγαίνει μέσα σε 20 λεπτά

Με σύνθημα «η ασφάλεια πάνω απ’όλα», οι επιχειρηματικοί φορείς της Μυκόνου βαδίζουν στον δρόμο της πυρετώδους προετοιμασίας για το χτίσιμο τείχους προστασίας απέναντι στη διασπορά του κορωνοϊού. Λίγες ημέρες προτού αποφασιστεί, από την Πολιτική Προστασία, το άνοιγμα του νησιού, τα beach bar στήνουν ειδικούς χώρους για τη διενέργεια ελέγχων.

Μετά τον συναγερμό που σήμανε, λόγω του υψηλού βαθμού μετάδοσης του ιού στο νησί, γεγονός που οδήγησε στην ενεργοποίηση έκτακτων μέτρων, επιχειρηματίες της Μυκόνου βγάζουν από τη «φαρέτρα» τους το «όπλο» των τεστ ώστε να υπάρξει πρόληψη και ξεκάθαρη εικόνα για τα κρούσματα.

Στο στοίχημα αυτό της εξισορρόπησης, ανάμεσα στη λειτουργία δραστηριοτήτων και στον έλεγχο του κορωνοϊού, συμμετέχει και το γνωστό παραλιακό κέντρο Scorpios.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί, έξω από αυτό, δύο ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ, ώστε να γίνονται στους επισκέπτες είτε rapid, τα γνωστά και ως γρήγορα τεστ, είτε PCR, γνωστά ως μοριακά τεστ.

Πηγή 

Loader