«Naughty toys» με έκπτωση για να περνάμε και μόνοι μας σούπερ

«Naughty toys» με έκπτωση για να περνάμε και μόνοι μας σούπερ

Οι προσφορές είναι για το Singles Day αλλά τα παιχνίδια για κάθε μέρα

Singles day σήμερα, 11 Νοεμβρίου, δηλαδή η Ημέρα των Εργένηδων. Γιορτάζουν εκείνοι που δεν βρήκαν ακόμη τον άνθρωπο με τον οποίο θα τσακώνονται καθημερινά για τα μικρά και συχνά ανούσια, εκείνον που το βράδυ θα τους κλωτσάει στον ύπνο του ή θα τους αφήνει άυπνους με τον ήχο από τις ταλαντώσεις των ιστών της αναπνευστικής οδού του (βλπ ροχαλητό).

Όλοι εσείς λοιπόν που ακριβώς μετά από αυτή την σύντομη περιφραφή, επιβεβαιωθήκατε ότι είστε σχεδόν «ευλογημένοι» που ακόμα διατηρείται την ηρεμία σας μέσα στη μέρα και το βράδυ κοιμάστε χωρίς ενοχλήσεις και αντιπερισπασμούς, μπορείτε να το γιορτάσετε κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας. Ένα δώρο χρήσιμο βεβαίως, που θα καλύψει ενδεχομένως ένα κενό που δημιουργεί η απουσία ενός συντρόφου ερωτικού.

Ψάξαμε λίγο και σας βρήκαμε ακριβώς αυτό που θα προσθέσει χαμόγελο ηδονής στα χείλη και θα σας κάνει μετά να έχετε ακόμη πιο απολαυστικό ύπνο… «ξαλαφρωμένοι».

Και για να εξηγούμεθα και να μην παρεξηγούμεθα, τα καλούδια που θα δείτε πιο κάτω, αξίζει να τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου, ακόμη και αν είσαι μέσα σε σχέση -γάμο. Για να απομονωθείς και να θυμηθείς τις μέρες της ελευθερίας σου όταν το να "φτάσεις" αφορούσε εσένα και μόνο αποκλειστικά. Εναλλακτικά, χρισιμοποίησε τα νέα σου γκατζετάκια για να ρίξεις λίγο «μπαχάρι» στην κοινή σας ερωτική ζωή.

Μάλιστα, σήμερα, λόγω της ημέρας, όπως είδαμε, μπορείς να επωφεληθείς και εκπτώσεις σε αρκετά ερωτικά βοηθήματα – παιχνίδια, αφού υπάρχουν ιστοσελίδες που προσφέρουν μειωμένες τιμές μέχρι και 50%.

Άντε και Kαλό & Ευτυχισμένο Singles Day σας ευχόμαστε. 

6565667775

SILA Lelo. Το κλειτοριδικό μασάζ που θα σου κάνει, θα σε βάλει σε νέα μονοπότια που φτάνουν σε…κορύφωση. Με οκτώ ρυθμίσεις έντασης, σου στέλνει επαναλαμβανόμενα κύματα ηδονής και ευχαρίστησης.

53665466775
Sila Lelo.

Power player F1S™V2. Ερωτική κονσόλα νέας γενιάς για άνδρες. Εξοπλισμένη με τεχνολογία SenSonic™, διεγείρει μέσα από 4 διαφορετικά προγράμματα δόνησης που σε συνδυασμό με το ειδικό γάντι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, θα σε κάνει να αποδώσεις στο μέγιστο βαθμό.

545456656776
Power player F1S™V2

INA Wave™2Plum

Εξερεύνησε τις ερωτογενείς σου ζώνες, την κλειτορίδα και το σημείο «G» σου, με αυτό τον δονητή από σιλικόνη που αναγάγει την αυτοϊκανοποίηση σε τέχνη» του σεξ. Ένας δονητής που μιμείται την κίνηση που θα έκαναν τα δάχτυλα στο μασάζ, με 12 ρυθμίσεις για να επιλέξεις. 

454555656
INA Wave™2Plum

Για αυτές ή και περισσότερες επιλογές σε έκπτωση – ισχύουν για το Singles day-, μπορείς να μπεις εδώ.

 

Loader