Νεαρός ψάχνει γυναίκα διαφημίζοντας τον εαυτό του στους δρόμους του Λονδίνου 

Νεαρός ψάχνει γυναίκα διαφημίζοντας τον εαυτό του στους δρόμους του Λονδίνου 

Η πινακίδα θα παραμείνει στο δρόμο μέχρι τα μέσα του μήνα 

Την ιδέα του την βρήκε ένας φίλος του.

Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Μαχάμεντ Μάλικ για να βρει τον έρωτα της ζωής του, τοποθετώντας στο δρόμο πινακίδα όπου έγραψε μία ιστοσελίδα για να μπορούν να τον βρουν όσες θέλουν. 

Διάβασε Επίσης: To τηλέφωνο για τη «γραμμή βοήθειας» στο Don’t Look Up είναι αριθμός για σεξ 

Ο 29χρονος όπως λέει έχει δεχθεί πολλά μηνύματα. Προσπάθησε επίσης να γνωρίσει γυναίκες μέσω ραντεβού και app ωστόσο δεν τα κατάφερε να βρει την ιδανική για εκείνον γυναίκα. Πληρώνοντας χρόνο για τεράστιες πινακίδες της πόλης, ο Μοχάμεντ Μάλικ έχει αναρτήσει μεγάλα πόστερ με το σκίτσο του και έναν σύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα findmalikawife.com, που σε απλά ελληνικά θα πει «βρείτε στον Μάλικ σύζυγο». 

«Γλιτώστε με από το συνοικέσιο» διαβάζουν οι περαστικοί, με τον Μάλικ να λέει πως προτιμά να βρει ο ίδιος μια σύντροφο, πριν τον υποχρεώσουν οι γονείς του σε προσυμφωνημένο γάμο.  

Εργένης ψάχνει σύζυγο με τεράστιες διαφημίσεις σε πινακίδες του Λονδίνου 

  

Η καμπάνια «τρέχει» από το Σάββατο και αφίσες αναρτήθηκαν και στο Μπέρμιγχαμ.  Ο 29χρονος λέει ότι έχει ήδη δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα που δεν έχει προλάβει ακόμα να κοιτάξει.  

«Είμαι Πακιστανός Desi», λέει. «Οπότε το πρώτο πράγμα που λένε, είναι για την δύναμη των θειών μας. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν δούλεψε», λέει ο Μάλικ, προσθέτοντας πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πιο συμβατικούς τρόπους για να συναντήσει γυναίκες: από app γνωριμιών μέχρι ραντεβού που τον έκαναν να αισθάνεται «άβολα».  

Τελικά, ένας φίλος του πρότεινε να διαφημιστεί. «Σκέφτηκα, γιατί όχι; Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί;» Για τον ίδιο, ιδανική σύντροφος θα πρέπει να μοιράζεται την μουσουλμανική του πίστη. Οι διαφημίσεις του θα παραμείνουν σε πινακίδες του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ εως τις 14 Ιανουαρίου. 

Πηγή

Loader