Νέες θέσεις διαθέσιμες για τη συναυλία του Bryan Adams στην Κύπρο

Νέες θέσεις διαθέσιμες για τη συναυλία του Bryan Adams στην Κύπρο

Ανακοινώθηκαν επιπλέον θέσεις στην VIP Diamond Section και προστέθηκε νέα κατηγορία εισιτηρίων Arena Golden High Tables Section

Οι θαυμαστές του Bryan Adams στην Κύπρο έχουν δείξει την αγάπη τους με τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια της συναυλίας του, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024 στο Στάδιο Τσίρειο.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που οι διοργανωτές είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την προσθήκη νέων θέσεων, καθώς και τη διάθεση επιπλέον εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, νέες θέσεις έχουν προστεθεί στην VIP Diamond Section, προσφέροντας στους κατόχους τους την απόλυτη εμπειρία συναυλίας με εξαιρετική θέα και προνόμια. Παράλληλα, προστίθεται και μια νέα κατηγορία θέσεων, η Arena Golden High Tables Section, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας θέαση και ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

Αυτά τα νέα εισιτήρια είναι περιορισμένα και αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας για αυτή την ανεπανάληπτη βραδιά, δεν έχετε παρά να ενεργήσετε άμεσα!

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά τις κλασικές και νέες επιτυχίες του θρυλικού καλλιτέχνη Bryan Adams σε μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας στο Στάδιο Τσίρειο στις 16 Οκτωβρίου 2024!

Loader