Νεκρός ο παιδόφιλος που κακοποίησε πάνω από 300 παιδιά

Νεκρός ο παιδόφιλος που κακοποίησε πάνω από 300 παιδιά

Από «πιθανή αυτοκτονία»

Ο Francois Camille Abello, παρέσυρε παιδιά προσφέροντας χρήματα για να τα φωτογραφήσει και μετά τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ένας άντρας από τη Γαλλία, που κατηγορείτο πως κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες παιδιά στην Ινδονησία, βρέθηκε νεκρός από «πιθανή αυτοκτονία», ανακοίνωσε η αστυνομία.    

Ο Francois Camille Abello εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κελί του, σε σωφρονιστικό κατάστημα της Τζακάρτα, την περασμένη Πέμπτη και κατέληξε το βράδυ της Κυριακής μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας.  

Ο 65χρονος συνταξιούχος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα σε ένα ξενοδοχείο της Τζακάρτα. Η αστυνομία ανέφερε πως ήταν σε ένα δωμάτιο με δυο ανήλικα κορίτσια.    

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο που τον έδειχναν να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.  

tgtg4

Από το νοσοκομείο ανακοίνωσαν πως ο Francois Camille Abello υπέστη κάταγμα στο λαιμό που μπλόκαρε την αναπνευστική είσοδο. Για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ανακρίνονται οι φύλακες και εξετάζεται το κελί του.    

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 65χρονος πιστεύεται πως έβαζε στο στόχαστρο παιδιά του δρόμου, που παρέσυρε προσφέροντάς τους χρήματα για να τα φωτογραφήσει στο δωμάτιο ξενοδοχείο του πριν τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Εκείνα που αρνούνταν, τα ξυλοκοπούσε, σημείωσε η αστυνομία.   

Σε περίπτωση που καταδικαζόταν, ήταν αντιμέτωπος με ισόβια, χημικό ευνουχισμό ή ίσως και θανατική ποινή.

 Πηγή

Loader