Το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του NRJ Cyprus

Το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του NRJ Cyprus

Με νέα προγράμματα, πολλή διάθεση και χιούμορ οι παραγωγοί του NRJ Cyprus ετοιμάζονται να σας κρατούν την καλύτερη μουσική παρέα όπου και αν βρίσκεστε….στο αμάξι, στο γραφείο ή στο σπίτι από 20 Σεπτεμβρίου στους 99.0 & 94.4 FM.

Για τους πολύ πρωινούς τύπους, 07:00-10:00 ο Μάρκος Κωμοδρόμος και ο Χάρης Παπαθεοχάρους σας «ξυπνούν» στο NRJ WAKE UP SHOW, ακολουθεί 10:00-13:00 η Άντρη Καραντώνη για να κάνει ακόμη πιο όμορφα τα πρωινά σας στο TURN UP THE HEAT.

 

gdgh

gsgsg

 

 

Μεσημεράκι στον NRJ 13:00-15:00 o Γιάννης Μπουτζίκας σας ενημερώνει για όλα τα μουσικά δρώμενα στη ξένη δισκογραφία στο NRJ NEW MUSIC SHOW.

 

gsg

 

Αμέσως μετά 15:00-17:00 ακολουθεί η Εριλένα την ώρα που… θέλεις κάτι να κάνεις, με κάποιον να τα πεις, να αλλάξεις διάθεση στο NRJ ON THE GO με showbiz news και Hit Music Only.

Για εσάς που επιστρέφετε από τη δουλειά αλλά και για όσους είναι στο δρόμο, ο Κυριάκος Μαραγκός έρχεται στην παρέα σας 17:00-20:00 στο NRJ DRIVE TIME VIBES με ξεχωριστό κέφι, ενδιαφέροντα viral, social, celebrities & tech νέα, ανέκδοτα, ταξίδια μέχρι και οδήγηση! Βάλτε τη ζώνη σας και απολαύστε το radio show. Η καλύτερη μουσική είναι στον NRJ με τον Christoph G στο NRJ CLUB MIX 20:00-21:00.

Για τους νυκτόβιους απο τις 21:00 – 07:00 από Δευτέρα μέχρι Κυριακή οι NRJ local DJ’s με τους DJ Peris, Dino K, DJ MX, DJ Wired, DJ Antoni Zonia, DJ John Amaro, και τα NRJ Extravadance Shows με Pansil ,Martin Garrix, Tiesto, Above & Beyond, Mark Knight, Menelaos Koutsakos, Bobito Deejay, Kahama VRMN Faith, Livin R, R3HAB, Firebeatz, V Sessions, Afrojack, Robin Schulz, Lost Frequencies, Oliver Heldens, Timmy Trumpet και πολλοί άλλοι διεθνείς Guest DJ’s.

 

dhhdhdh

bxb

 

Το NRJ Group είναι γαλλικός οπτικοακουστικός όμιλος που αναπτύχθηκε γύρω από τον ραδιοφωνικό σταθμό NRJ, με έτος ίδρυσης το 1981 και παρουσία σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στην Κύπρο εδρεύει από τον Ιανουάριο του 2018 με παγκύπρια κάλυψη. Το πάθος του για τη μουσική́ και τη διασκέδαση έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό́ ραδιόφωνο παγκόσμιας εμβέλειας.

Αυτό́ ήταν που έκανε τον NRJ το No. 1 διεθνές εμπορικό ραδιόφωνο, επιτυχημένο σε 25 χώρες και με πάνω 35 εκατομμύρια ακροατές ανά́ εβδομάδα.

σγσγ

γηδηδη

Loader