Το νέο podcast της Μισέλ Ομπάμα επικεντρώνεται στην κατανόηση και ενσυναίσθηση

Το νέο podcast της Μισέλ Ομπάμα επικεντρώνεται στην κατανόηση και ενσυναίσθηση

Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφορεί στο Spotify, στις 29 Ιουλίου

Το «Michelle Obama Podcast», «περιλαμβάνει εξομολογήσεις από αγαπημένα πρόσωπα - οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, θα περιγράφει τις σχέσεις ζωής που μας κάνουν να είμαστε αυτό που είμαστε», δήλωσε η μουσική υπηρεσία για τη σειρά podcasts.

«Ελπίζω αυτή η σειρά από επεισόδια να ερευνήσει σημαντικά θέματα και να ταξινομήσει ερωτήσεις που όλοι προσπαθούμε να απαντήσουμε στις ζωές μας», ανέφερε η πρώην Πρώτη Κυρία σε ανακοίνωσή της.

Και εξήγησε: «Θα μιλάμε για τις προκλήσεις και τις χαρές του να είσαι γονέας ή σύζυγος, τις φιλίες που μας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές ή την άνοδο που σημειώνουμε όταν στηριζόμαστε στους συναδέλφους και μέντορές μας», είπε η Ομπάμα στην εισαγωγή.

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις συνομιλίες είναι ότι πρόκειται για θέματα και ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Είτε πρόκειται για παγκόσμια πανδημία ή για εθνική αναγνώριση φυλών», συμπλήρωσε.

Οι προγραμματισμένοι καλεσμένοι του podcast περιλαμβάνουν τη μητέρα της Ομπάμα, Μάριαν Ρόμπινσον, τον αδελφό της Κρεγκ, τον παρουσιαστή Κόναν Ο′ Μπράιαν, τη στενή σύμβουλο του Ομπάμα Βαλερί Τζάρετ και άλλους.

Το νέο podcast είναι η πρώτη δουλειά της συνεργασίας ανάμεσα στο Spotify και την εταιρεία παραγωγής που ίδρυσαν η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα, Higher Ground.

«Ισως περισσότερο από όλα, ελπίζω το podcast να βοηθήσει τους ακροατές να ανοίξουν νέες και δύσκολες συζητήσεις με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εκείνους. Ετσι, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να αποκτήσουμε ενσυναίσθηση».

Τον Μάιο, η Ομπάμα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix «Becoming».

Πηγή

 

Loader