Netflix: Αυτές είναι 5 ταινίες που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Netflix: Αυτές είναι 5 ταινίες που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Φροντίσαμε εμείς για εσάς

Σας παρουσιάζουμε τις 5 τοπ ταινίες του Netflix για αυτή την εβδομάδα.

Οι 5 ταινίες που σας προτείνουμε αυτή την εβδομάδα στο Netflix ικανοποιούν όλα τα γουστά και θα σας κρατήσουν συντροφιά όλη την εβδομάδα.

 

5. The Descendants

Ο Alexander Payne σκηνοθετεί τον George Clooney και κερδίζει Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου. Η ταινία είχε συνολικά 5 υποψηφιότητες, ανάμεσά τους και αυτή στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.

 

4. Exodus: Gods and Kings

Ο Ridley Scott ασχολείται με τον Μωυσή (Christian Bale) και τον ξεσηκωμό του ενάντια στον Φαραώ Ραμσή (Joel Edgerton), βάζοντας 400.000 σκλάβους σε ένα μνημειώδες ταξίδι διαφυγής από την Αίγυπτο και τις θανατηφόρες πληγές της.

3. Morbius

Το Morbius είναι μία ταινία Marvel αλλά από τη σοδειά της Sony που σχετίζεται με τους χαρακτήρες των κόμικ του Spider-Man, με πρωταγωνιστή τον Jared Leto στον ομώνυμο ρόλο. Η ταινία θα μπορούσε να είναι τόσο κακή που να κάνει το 360° και να καταλήξει καλή, αλλά δυστυχώς είναι σκέτο κακή.

2. Under the Tuscan Sun

Η Diane Lane υποδύεται μία προσφάτως απατημένη και διαζευγμένη γυναίκα που αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ιταλία για να βγει από τη μελαγχολία της.

Σκηνοθετεί και γράφει η Audrey Wells, συν-δημιουργός ταινιών όπως το The Kid, George of the Jungle, Shall We Dance? και άλλα. Το τελευταίο της σενάριο ήταν για το υπέροχο The Hate U Give, το οποίο κυκλοφόρησε ακριβώς μία μέρα μετά τον θάνατό της από καρκίνο.

1. Society of the Snow

Ο J.A. Bayona των Orphanage, The Impossible, A Monster Calls, και του υποτιμημένου Jurassic World: Fallen Kingdom, καταπιάνεται με τη διάσημη υπόθεση του αεροπλανικού δυστυχήματος της ομάδας ράγκμπι της Ουρουγουάης το 1972, με βάση το ομώνυμο nonfiction βιβλίο του δημοσιογράφου Pablo Vierci. Από τους 45 επιβάτες της πτήσης που έπεσαν στις Άνδεις, μόνο 16 γύρισαν σπίτια τους. Ποιες αποφάσεις χρειάστηκε να πάρουν για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους;

Loader