Το Netflix φέρνει νέες σειρές από Ιαπωνία, Αυστραλία και Ταϊβάν

Το Netflix φέρνει νέες σειρές από Ιαπωνία, Αυστραλία και Ταϊβάν

Κορυφαία ταλέντα στους βασικούς ρόλους

Είναι γεγονός ότι το Netflix έβαλε στη ζωή μας αρκετές international ταινίες και σειρές που δεν ήμασταν συνηθισμένοι να παρακολουθούμε. Έτσι, αφού υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό, η πλατφόρμα συνεχίζει το επιτυχημένο μοτίβο με την προσθήκη τριών σειρών από την Ιαπωνία, την Αυστραλία και την Ταϊβάν, με κορυφαία ταλέντα στους βασικούς ρόλους.

“Let’s Get Divorced” από την Ιαπωνία

Το Ιαπωνικό sitcom “Let’s Get Divorced” περιγράφει τη ζωή ενός πρωτάρη πολιτικού και της ηθοποιού γυναίκας του που δυσκολεύονται με τον έγγαμο βίο και αποφασίζουν να χωρίσουν. Όμως δε θα γίνουν όλα όπως τα αποφασίζουν, αφού οι γονείς τους και οι μάνατζερ τους δε θα τους αφήσουν να το κάνουν. 

Το σενάριο θα γράψουν οι κορυφαίοι Ιάπωνες σεναριογράφοι Kankuro Kudo και Shizuka Oishi, ενώ το καστ περιλαμβάνει τους Tori Matsuzaka, Riisa Naka, Ryo Nishikido, Yuka Itaya, Koji Yamamoto και Arata Furuta.Τη σειρά θα σκηνοθετήσουν οι Fuminori Kaneko, Ryosuke Fukuda και Takuya Sakaue, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Διάβασε Επίσης: Ο λόγος που ταινίες και σειρές με απατεώνες, κινούν το ενδιαφέρον των θεατών 

Η σειρά μυστηρίου “Boys Shallows Universe” από την Αυστραλία

Από την Αυστραλία έρχεται η σειρά “Boys Shallows Universe” που βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο του Αυστραλού συγγραφέα Trent Dalton. «Το “Boys Shallows Universe” ακολουθεί ένα αγόρι που λαμβάνει ένα μήνυμα σε ένα κόκκινο περιστροφικό τηλέφωνο σε ένα μυστικό υπόγειο δωμάτιο που του λέει ότι πρέπει να μπει στη διαβόητη φυλακή Boggo Road του Μπρίσμπεϊν για να σώσει τη ζωή της μαμάς του την ημέρα των Χριστουγέννων», όπως έγραψε ο συγγραφέας σε ένα blog post.

Το σενάριο της σειράς θα αναλάβει ο John Collee (“Hotel Mumbai”) και την παραγωγή η εταιρεία Brouhaha Entertainment Australia, με τους Troy Lum (“The Water Diviner”), Andrew Mason (“The Matrix”), Sophie Gardiner (“Chimerica”), Kerry Roberts (“Foe”) και Joel Edgerton (“The Great Gatsby”) ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το αστυνομικό θρίλερ “Copycat Killer” από την Ταϊβάν

Από την Ταϊβάν έρχεται το αστυνομικό θρίλερ “Copycat Killer”, που θα είναι στην κινεζική γλώσσα και είναι βασισμένο στο ιαπωνικό best seller μυθιστόρημα “Mohohan” της Miyabe Miyuki.  Η ιστορία αφηγείται την υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου που εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τις δολοφονίες του και χειραγωγεί ανελέητα τα θύματά του, την αστυνομία και τα ΜΜΕ μετατρέποντας την υπόθεση σε εθνικό θέαμα.

Διάβασε Επίσης: Τώρα ξέρουμε πότε είναι η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “Russian Doll”

Την παραγωγή θα αναλάβει η Greener Grass Production, που είχε κάνει και “Το παιχνίδι των θυμάτων” (“The Victims’ Game”) στο Netflix, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψουν οι Chang Jung-chi και Chang Heng-ju. Το καστ περιλαμβάνει τους Wu Kang-ren, Alice Ko, Tuo Tsung-hua, Yao Chun-yao, Fandy Fan, Cammy Chiang, Hsia Teng-hung και μία γκεστ εμφάνιση της Ruby Lin.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader