Netflix Ιούνιος: Οι νέες κυκλοφορίες που θα απολαύσουμε

Netflix Ιούνιος: Οι νέες κυκλοφορίες που θα απολαύσουμε

Σειρές και ταινίες για κάθε γούστο

Ο Ιούνιος του 2023 έρχεται και το Netflix εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με εντυπωσιακές νέες κυκλοφορίες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ για όλους.

Οι Ημέρες, από 1/6

Ιούνιος Netflix ταινίες σειρές - οι ημέρες

Άλλοι τους κατηγορούν, άλλοι τους βλέπουν σαν ήρωες, μα όσοι βρίσκονται στο Νταΐτσι της Φουκουσίμα αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή: μια πυρηνική καταστροφή.

Barracuda Queens, από 5/6

Έχοντας συσσωρεύσει πολλά χρέη, μια παρέα νεαρών γυναικών σε ένα εύπορο προάστιο της Στοκχόλμης, αρχίζει να ληστεύει τα σπίτια των γειτόνων. Από πραγματικά γεγονότα.

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία: Σεζόν 3, από 7/6

Μπορεί να ανθίσει αληθινή αγάπη μέσα στις κάψουλες; Η Καμίλα Κεϊρός κι ο Κλεμπέρ Τολέδο καθοδηγούν μια νέα ομάδα Βραζιλιάνων σινγκλ στην αναζήτηση για το ταίρι τους.

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 4, από 8/6

Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;

Human Resources: Σεζόν 2, από 9/6

Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων.

Glamorous, από 22/6

Ένα 20χρονο genderqueer άτομο νιώθει βαλτωμένο μέχρι που προσλαμβάνεται σε μια εταιρεία μακιγιάζ ενός πρώην μοντέλου. Θα αντέξει τη σκληρή δουλειά και τα ζόρικα ραντεβού;

Το Κουτί της Πανδώρας, από 22/6

Ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια, όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια τάχα κλειστή υπόθεση δολοφονίας.

Τιτάνες: Σεζόν 4, από 25/6

Ο δρόμος της επιστροφής στην πατρίδα είναι γεμάτος εμπόδια για τους Τιτάνες, καθώς μια ισχυρή και φονική αίρεση στη Μητρόπολη θέλει να καταστρέψει αυτούς και τον κόσμο.

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 1, από 29/6

Η υποψήφια για Emmy® δραματική σειρά φαντασίας επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

Ταινίες του NETFLIX

Μια Ωραία Ζωή, από 1/6

Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα – και τον έρωτα.

Κι Αν δεν Ήμουν Πλούσιος 2, από 2/6

Όταν η Πάουλα αφήνει το Ρίο ντε Τζανέιρο για να πάει ως εθελόντρια γιατρός στον Αμαζόνιο, ο Τέτο καταστρώνει ένα σχέδιο για να την ακολουθήσει – και ξεσπά το χάος.

Σε Ψάχνω, από 2/6

Ύστερα από μια αξέχαστη συνάντηση, μια αθεράπευτα ρομαντική χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να βρει έναν άντρα που μόλις γνώρισε – αλλά είναι πράγματι αυτό που ψάχνει;

Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2, από 16/6

Έχοντας ξεφύγει από το χείλος του θανάτου, ο κομάντο Τάιλερ Ρέικ αναλαμβάνει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τη φυλακισμένη οικογένεια ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

Η Τέλεια Ανακάλυψη, από 23/6

Μια fashion editor επιστρέφει στη δουλειά αλλά αντιμετωπίζει αναποδιές: ο γοητευτικός άγνωστος που φίλησε σε ένα πάρτι είναι ο νέος της συνεργάτης και γιος του αφεντικού.

Μέσα απ’ το Παράθυρο: Πέρα απ’ τη Θάλασσα, από 23/6

Ιούνιος Netflix ταινίες σειρές - μέσα από το παράθυρο

Μετά από έναν χρόνο χωριστά, η Ρακέλ και ο Άρης ξανασμίγουν για ένα ερωτικό καλοκαιρινό ταξίδι. Μπορεί η αγάπη τους να αντέξει τα φιλικά φλερτ και τις νέες ανασφάλειες;

Κάνε με να Πιστέψω, από 23/6

Δύο ανακατώστρες γιαγιάδες κάνουν τα εγγόνια τους να συναντηθούν τάχα τυχαία και αναζωπυρώνουν παιδικούς έρωτες, αλλά και διαφωνίες τους παρελθόντος.

Nimona, από 30/6

Ένας ιππότης κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα και στρέφεται σε μια έφηβη κοπέλα ονόματι Νιμόνα που αλλάζει μορφές. Κι αν αυτή είναι το τέρας που ορκίστηκε να σκοτώσει;

Ντοκιμαντέρ του NETFLIX

Γύρος της Γαλλίας: Στην Καρδιά του Πελοτόν, από 8/6

Μέσα από δάκρυα και θριάμβους, αυτή η σειρά παρουσιάζει διάφορες ποδηλατικές ομάδες που συμμετέχουν στον γύρο του 2022 του πιο σκληρού ποδηλατικού αγώνα στον κόσμο.

Άρνολντ, από 7/6

Ιούνιος Netflix ταινίες σειρές - Arnold

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πολύπλευρη ζωή και καριέρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, από τα πρωταθλήματα του μπόντι μπίλντινγκ ως το Χόλιγουντ και την πολιτική.

Κυνηγώντας Φονιάδες: Σεζόν 3, από 23/6

Πραγματικοί ερευνητές θυμούνται ιστορίες ψυχρών δολοφόνων, τις απεγνωσμένες προσπάθειες να τους σταματήσουν και τους γενναίους ανθρώπους που τους έφεραν στη δικαιοσύνη.

 

Πηγή

Loader