Netflix: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα ταινία της Σαρλίζ Θερόν

Netflix: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα ταινία της Σαρλίζ Θερόν

Η ταινία τιτλοφορείται «Το Σχολείο του Κακού και του Καλού» σε σκηνοθεσία Πολ Φιγκ

Η αγαπημένη σειρά βιβλίων του συγγραφέα Soman Chainani μεταμορφώνεται σε μία επική ταινία φαντασίας με τίτλο «Το Σχολείο του Κακού και του Καλού» σε σκηνοθεσία Paul Feig και έρχεται στις 19 Οκτωβρίου στο Netflix.

Η Sophie και η Agatha, δύο κολλητές από το χωριό Gavaldon, μεταφέρονται με μαγικό τρόπο κάτω από ένα ματωμένο φεγγάρι στο Σχολείο για το Καλό και το Κακό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνουν στα σωστά σχολεία και η Sophie που ονειρευόταν να γίνει πριγκίπισσα και πίστευε ότι το μέλλον της βρίσκεται στο καλό όπως στα παραμύθια, προορίζεται τελικά για μάγισσα. Μία σκοτεινή και επικίνδυνη φιγούρα από το παρελθόν της όμως τη βοηθά να αγκαλιάσει τη σκοτεινή πλευρά της.

Η Sophie βρίσκεται υπό την κηδεμονία της Lady Lesso στο School for Evil, ενώ η Agatha πρέπει να πλοηγηθεί στη ζωή στο School for Good με τον καθηγητή Dovey. Καθώς το δίδυμο γέρνει στη νέα του ζωή, αποκαλύπτεται ότι «μόνο το φιλί της αληθινής αγάπης» μπορεί να οδηγήσει τα κορίτσια πίσω στο σωστό σχολείο τους.

Ο σκηνοθέτης Paul Feig σε δηλώσεις του είπε: «Νομίζω ότι η ταινία μιλάει σε όλο τον κόσμο και σε αυτό που συμβαίνει τώρα. Κάπως μετατραπήκαμε σε δύο στρατόπεδα και σε καλούς ή κακούς. Η δημιουργικότητα μας ήρθε από αυτά που συμβαίνουν τώρα και όλα γίνονται πιο εύκολα μέσα από τον κόσμο της φαντασίας.»

 

Loader