Netflix: O νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: O νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Όλα όσα έρχονται

Νέες κυκλοφορίες που θα σας καθηλώσουν έρχονται στο Netflix και ανάμεσα τους θα βρείτε και την 7η σεζόν της σειράς «Ελίτ». Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε, την κωμική σειρά για εφήβους «Ξύπνησα ένα Βαμπίρ», ενώ για όσους αγαπούν τη σκοτεινή δράση, έρχεται και η αστυνομική σειρά θρίλερ «Bodies». Ακόμα μπορείτε να δείτε την ταινία «Γέροι» αλλά και το «Οικογένεια Καντασάμι – Το μωρό».

Ξύπνησα ένα Βαμπίρ

Το «Ξύπνησα ένα Βαμπίρ», είναι μια νεανική κωμική σειρά για εφήβους, όπου παρακολουθούμε την Carmie Henley να ξυπνά στα δέκατα τρίτα γενέθλιά της και να ανακαλύπτει ότι ξαφνικά έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου της ανακαλύπτει ότι είναι ένα Βαμπίρ. Η Carmie, που είναι υιοθετημένη, βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης για το ποια είναι, τι, πότε, πού και πώς… Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 17 Οκτωβρίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 16/10 - Ξύπνησα ένα βαμπίρ

Bodies

Το Bodies είναι μια βρετανική αστυνομική σειρά θρίλερ που δημιουργήθηκε για το Netflix από τον Paul Tomalin. βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ και graphic novel της DC. Όταν ένα νεκρό σώμα εμφανίζεται στους δρόμους του Λονδίνου, φαίνεται σαν να είναι συνηθισμένο για την ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση. Εν αγνοία της, το ίδιο θύμα εμφανίζεται στο ίδιο σημείο σε τρεις άλλες χρονικές στιγμές: το 1890, κατά τη βικτοριανή εποχή. 1941, μερικές από τις πιο σκοτεινές μέρες της Βρετανίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στο μέλλον 30 χρόνια μετά. Καθώς οι έρευνες συγκλίνουν, αποκαλύπτουν μια απαίσια συνωμοσία που απειλεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη διάθεσή σας από τις 19 Οκτωβρίου.

bodies

 

Οι Γέροι

Η ταινία ακολουθεί τρεις ώριμους φίλους που δυσκολεύονται να συντονιστούν σε έναν κόσμο που αλλάζει — και να αφήσουν πίσω τη δεκαετία του ’80. Ο Μπιλ Μπερ υποδύεται τον γκρινιάρη Τζακ, έναν μπαμπά που πασχίζει να ενταχθεί στο προοδευτικό νηπιαγωγείο του γιου του, όπου η διευθύντρια προσπαθεί συνεχώς να τον προκαλεί. Τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα θυμού του Τζακ τον βάζουν σε αρκετούς μπελάδες για να θέσουν τη σχέση του σε δοκιμασία. Και οι φίλοι του όμως δεν περνούν και τις πιο εύκολες στιγμές. Καθώς ο Τζακ και οι φίλοι του προσπαθούν να ξεπεράσουν το χάσμα των γενεών, συνειδητοποιούν ότι ίσως πρέπει να συμβαδίσουν με την εποχή – ή τουλάχιστον να συμβιβαστούν. Στη διάθεσή σας από 20 Οκτωβρίου.

 

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 16/10 - Γέροι

Οικογένεια Καντασάμι – Το μωρό

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix που έρχονται την εβδομάδα από 16/10 είναι και η ταινία «Οικογένεια Καντασάμι – Το μωρό». Μια χαρούμενη οικογενειακή στιγμή για τον εορτασμό της άφιξης ενός πολύτιμου μωρού μετατρέπεται σε απόλυτο χάος, όταν οι αταξίες των παππούδων και των γιαγιάδων οδηγούν τη φροντίδα των γονιών σε καταστροφικό επίπεδο. Τελικά η άνευ όρων αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειας σώζουν την κατάσταση. Στη διάθεσή σας από 20 Οκτωβρίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 16/10 Οικογένεια Καντάσιμι - το μωρό

 

Ελίτ Σεζόν 7

Η πλοκή της γνώριμης σειράς του Netflix Élite θα συνεχίσει μετά το μεγάλο φινάλε της 6ης σεζόν, που περιείχε έναν μυστηριώδη εκτελεστή που ήρθε στο Las Encinas. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος κρατούσε το όπλο και ποιος τραυματίστηκε, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που μπορεί να αναζητούν εκδίκηση με βάση αυτό που συνέβη στην 6η σεζόν. Πάντως απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν είναι ασφαλής στο Las Encinas και ίσως δούμε κάποιον να πεθαίνει. Η 7η σεζόν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

 

Πηγή

Loader