Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Η λίστα με όλα όσα θα απολαύσουμε

Οι νέες κυκλοφορίες στο Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 13/3 περιλαμβάνουν αρκετές σκοτεινές ταινίες και σειρές για τους λάτρεις του είδους. Ανάμεσα τους θα βρείτε τη 2η σεζόν της σειράς «Σκιές και Οστά» και το ψυχολογικό θρίλερ που έρχεται από το Βέλγιο με τίτλο «Θόρυβος». Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την πολυαναμενόμενη ισπανική σειρά του Netflix «Sky High – Η Σειρά» που ακολουθεί την ομώνυμη ταινία του 2020, αλλά και ένα ντοκιματέρ με τίτλο «Κορύφωση – Η Ιστορία του Pornhub» το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας από τις πιο μεγάλες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες στον κόσμο

Σκιές και Οστά (σεζόν 2)

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 13/3 - σκιές και οστά

Η σεζόν 2 της σειράς «Σκιές και Οστά» που είναι βασισμένη στα βιβλία της Λι Μπαρντούγκο, βρίσκεται ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 13/3.  Η Αλίνα Στάρκοφ και ο Μαλ Ορέτσεφ δημιουργούν γρήγορα νέες και ισχυρές συμμαχίες για να μπορέσουν να κερδίσουν τον στρατηγό Κίριγκαν και τον φαινομενικά άτρωτο νέο του στρατό και ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλη την ήπειρο, για να βρουν δύο μυθικά πλάσματα που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. Πίσω στο Κέτερνταμ, μια ευκαιρία για μια φονική ληστεία στέλνει τα Κοράκια ξανά σε μια πορεία σύγκρουσης με τη θρυλική Διάμεσο του Ήλιου. Η σεζόν 2 θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου.

Θόρυβος

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 13/3 - θόρυβος

Το ψυχολογικό θρίλερ «Θόρυβος», ακολουθεί έναν άντρα, τον Ματ ο οποίος είναι influencer, που μαζί με την οικογένεια του μετακομίζει στο πατρικό του. Ο Ματ αρχίζει να αποκαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό σχετικά με τον ανοϊκό πατέρα του, που συνδέεται με το ατύχημα που συνέβη σε ένα κοντινό εργοστάσιο. Η εις βάθος έρευνα που ξεκινά, έχει ως συνέπεια ν’ ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και περισσότερα σκοτεινά μυστικά και οικογενειακά δράματα από ό,τι αναμενόταν, να έρθουν στην επιφάνεια. Διαθέσιμο στο Netflix από την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Sky High – Η σειρά

sky high η σειρά

Έρχεται η πολυαναμενόμενη ισπανική σειρά του Netflix «Sky High – Η Σειρά» που ακολουθεί την ομώνυμη ταινία του 2020. Η νέα σειρά περιστρέφεται γύρω από τη Sole που υποδύεται η Asia Ortega, η οποία, όταν ο σύζυγός της πεθαίνει, αποφασίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσει το γιο της είναι να γίνει αφεντικό του εγκλήματος – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει εχθρός του πατέρα της. Στην απόφασή της θα βρει νέους συμμάχους που θα τη βοηθήσουν να διαλευκάνει το μυστήριο των θανάτων που σημάδεψαν το πεπρωμένο της, ενώ παράλληλα θα έρθει σε επαφή με τη συμμορία των κακοποιών και θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Στη διάθεσή σας από 17 Μαρτίου.

 

Πηγή

Loader