Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Aναλυτικά η λίστα

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες στο Netflix θα βρείτε και εσείς αρκετές σειρές και ταινίες που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Κάποιες από αυτές είναι η γαλλική σειρά «Οι χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί» που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά μυστηρίου «Οι χήρες της Πέμπτης» αλλά και η ταινία «Έρενγκαρντ – Το χρονικό μιας αποπλάνησης». Τέλος αν ψάχνετε για κάτι πιο ροματικό μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία «Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη ματιά».

Οι χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 11/9 - χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί

H Γαλλική σειρά μιας σεζόν «Οι χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί» είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. O Μπερνάρ Ταπί, ένας άνθρωπος της εργατικής τάξης, είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι μεγάλο. Ξέρει πώς να πουλήσει τον εαυτό του ως “τη Γαλλία του αύριο”. Αρχικά, η φιλοδοξία του και το πάθος του να αναπτυχθεί φαίνονται εμπνευσμένα, ενώ στο τέλος καταλήγει να γίνεται ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της Γαλλίας. Διαθέσιμη από 13/09.

Οι χήρες της Πέμπτης

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 11/9 - οι χήρες της Πέμπτης

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου από το Μεξικό μιας σεζόν που μας μεταφέρει σε μια αριστοκρατική περιοχή του Μπουένος Άιρες, όπου όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουν μια ζωή βασισμένη στα χρήματα και την εμφάνιση. Ένα μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται, όταν η Τερέζα βρίσκει τον σύζυγό της νεκρό στην πισίνα της πολυτελούς κοινότητας όπου ζουν, μαζί με τα πτώματα των φίλων του. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, αποκαλύπτονται σκοτεινά μυστικά και οι σύζυγοί τους μαθαίνουν πόσα έχει επενδύσει η πλούσια περιφραγμένη κοινότητά τους για να τα κρατήσει κρυφά. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 14/9.

Έρενγκαρντ – Το χρονικό μιας αποπλάνησης

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 11/9 - έρενγκαρντ το χρονικό μιας αποπλάνησης

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που θα δούμε στο Netflix την εβδομάδα που αρχίζει από τις 11/9 είναι και η ταινία «Έρενγκαρντ – Το χρονικό μιας αποπλάνησης», όπου θα μας μεταφέρει στο παραμυθένιο βασίλειο του Μπαμπενχάουζεν. Εκεί ένας νεαρός, αυτοαποκαλούμενος ειδικός στον έρωτα, προσλαμβάνεται από τη ραδιούργα Μεγάλη Δούκισσα για να τη βοηθήσει να εξασφαλίσει έναν διάδοχο. Ενώ αναζητά την κατάλληλη μελλοντική πριγκίπισσα, ο κ. Cazotte διδάσκει στον δειλό και εσωστρεφή πρίγκιπα διάδοχο την τέχνη της αποπλάνησης και του έρωτα. Αλλά το σχέδιό τους σύντομα ανατρέπεται. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14/9.

Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη ματιά

Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη ματιά

Η ρομαντική αυτή ταινία ακολουθεί δύο άγνωστους, τους Hadley και Oliver που αρχίζουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον κατά την πτήση τους από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, αλλά όταν προσγειώνονται χωρίζουν. Είναι άραγε η ατυχία ή η μοίρα που τους χωρίζει; Η πιθανότητα να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον φαίνεται αδύνατη, αλλά η αγάπη – και το Λονδίνο – μπορεί τελικά ν’ αψηφήσουν τις πιθανότητες με κάποιον τρόπο.Μπορεί η μοίρα να παρέμβει για να τους φέρει ξανά κοντά; Η ταινία έρχεται στο Netflix στις 15/09.

 

 

Πηγή

Loader