Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Αναλυτικά η λίστα

Ανάμεσα τους θα βρείτε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ», το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ «Επαφές» που αναφέρεται σε μαρτυρίες ανθρώπων με άλλα όντα, αλλά και μια ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Έρωτας στους Αιθέρες». Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε το ισπανικό θρίλερ «Nowhere» και την κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Tony και Grammy μιούζικαλ «Αγαπητέ Έβαν Χάνσεν».

Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, η οποία ακολουθεί τον Χένρι Σούγκαρ, έναν πλούσιο άνδρα που μαθαίνει για έναν γκουρού που μπορεί να βλέπει χωρίς να χρησιμοποιεί τα μάτια του και στη συνέχεια ξεκινά να κατακτήσει τη δεξιότητα αυτή για να εξαπατά στον τζόγο. Πάνω από τρία χρόνια, μελέτησε τη μέθοδο του διαλογισμού, αποκτώντας τελικά την ικανότητα να βλέπει μέσα από τραπουλόχαρτα και ακόμη και να προβλέπει το μέλλον. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει την αίσθηση της διασκέδασης που έρχεται με την ευκαιρία να κερδίσει και αποφασίζει να κάνει κάτι καλό με τα χρήματά του. Στη διάθεσή σας από τις 27/9.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 25/9 - η υπέροχη ιστορία του Χένρι Σούγκαρ

Επαφές

Το εκρηκτικό αυτό ντοκιμαντέρ, εξερευνά τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπινης επαφής με άλλα όντα. Κάθε επεισόδιο καταδύεται σε μια διαφορετική συνάντηση, είτε πρόκειται για ένα υποβρύχιο διαστημόπλοιο στα ανοικτά των ακτών ενός χωριού της Ουαλίας είτε για μια συνάντηση εξωγήινων που βιώνει μια ομάδα παιδιών στη Ζιμπάμπουε. Η σειρά θα φέρει στο φως μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν αυτά τα απόκοσμα φαινόμενα. Η σειρά ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27/9.

ντοκιμαντέρ Εοαφλες - netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 25/9

 

Έρωτας στους Αιθέρες

Στην αυστραλιανή ρομαντική κωμωδία, πρωταγωνιστεί η Delta Goodrem ως πιλότος υδροπλάνου που πετά στις τροπικές περιοχές της βόρειας Αυστραλίας. Όταν ο χρηματοοικονομικός εκπρόσωπος της ITCM, William, στέλνεται στην Fulerton Airways για να εξετάσει τα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού, η Dana τον καλωσορίζει. Αυτό που η Dana δεν γνωρίζει είναι ότι ο William έχει έρθει για να κλείσει την εταιρεία. Καθώς οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί, δημιουργούνται ανάμεσά τους αμοιβαία αισθήματα, μέχρι που εκείνη ανακαλύπτει κατά λάθος τον πραγματικό του σκοπό. Στη διάθεσή σας από τις 28/9.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 25/9

Nowhere

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix της εβδομάδας που ξεκινά στις 25/9 είναι και το ισπανικό θρίλερ «Nowhere». Μια νεαρή έγκυος γυναίκα, η Μία που υποδύεται η Άννα Καστίγιο, δραπετεύει από μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο και κρύβεται σε ένα θαλάσσιο κοντέινερ πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο. Έπειτα από μια βίαιη καταιγίδα, η Μία γεννάει στη συνέχεια το παιδί ενώ είναι χαμένη στη θάλασσα, όπου πρέπει να παλέψει για να επιβιώσει. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 29/9.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 25/9 - Nowhere

 

Αγαπητέ Έβαν Χάνσεν

Η κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Tony και Grammy μιούζικαλ των Steven Levenson, Benj Pasek και Justin Paul έρχεται στο Netflix. Η ταινία αναφέρεται Έβαν Χάνσεν, έναν τελειόφοιτο λυκείου με σοβαρή διαταραχή κοινωνικού άγχους, του οποίου το γράμμα προς τον εαυτό του που δεν προοριζόταν να το δουν οι άλλοι, καταλήγει λανθασμένα στα χέρια ενός συμμαθητή του, ο οποίος, αυτοκτονεί. Το περιστατικό αυτό στέλνει τον Έβαν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και του δίνει την ευκαιρία να γίνει επιτέλους αποδεκτός από τους συμμαθητές του και να ζήσει τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκε ότι θα μπορούσε να έχει. Διαθέσιμο από 1/10.

 

Πηγή

Loader