Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Όλα όσα έρχονται για να μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα

Ανάμεσα τους θα βρείτε ένα ντοκιμαντέρ για τον βρετανό σούπερ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς, αλλά και ένα ντοκιμαντέρ για μια οργάνωση που υποσχόταν ότι μπορούν οι άνθρωποι εκεί να βρουν την αληθινή αγάπη. Επίσης θα βρείτε το «The Killer», ένα θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ με τον Μάικλ Φασμπέντερ και το Uncharted με τον Τομ Χόλαντ.

Ρόμπι Γουίλιαμς

Η σειρά ντοκιμαντέρ που αποτελείται από τέσσερα μέρη, επικεντρώνεται στη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας, τον Ρόμπι Γουίλιαμς, με ακυκλοφόρητο υλικό άνω των 30 ετών για τον μεγάλο καλλιτέχνη. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ιστορία του πιο επιτυχημένου Βρετανού σταρ και την γεμάτη μυστήριο πορεία του προς τη δόξα. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις μάχες με τους δαίμονες του, στις κρίσεις πανικού όταν βρισκόταν μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και στις οικογενειακές του στιγμές, στον γάμο του με την Άιντα Φιλντ και στα τέσσερα παιδιά τους. Στη διάθεσή σας από τις 8 Νοεμβρίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 6/11 Ρόμπι Γουίλιαμς

Twin Flames: Οι Απατεώνες της Αιώνιας Αγάπης

Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν. Το Twin Flames Universe είναι μια ενεργή διαδικτυακή πνευματική κοινότητα που προσφέρει την υπόσχεση της αληθινής αγάπης και συντροφικότητας στα μέλη της. Οι ηγέτες πωλούν διαδικτυακά μαθήματα που εγγυώνται την αρμονική ένωση με τους επιθυμητούς συνεργάτες. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις εφιαλτικές ιστορίες χειραγώγησης και εξαναγκασμού εντός της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής πρόσβασης σε πρώην μέλη που διηγούνται πώς ενθαρρύνθηκαν να καταδιώξουν τα υποτιθέμενα αντικείμενα της στοργής τους. Η σειρά καταγράφει επίσης τις προσπάθειες των μελών της οικογένειας να σώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τις Δίδυμες Φλόγες. Στη διάθεση σας από τις 8 Νοεμβρίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 6/11 twin flames

The Killer

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που έρχονται στο Netflix της εβδομάδας από 6/11 είναι και το «The Killer». Ένα θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ με τον Μάικλ Φασμπέντερ, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη γαλλική σειρά graphic novel που έγραψε ο Alexis “Matz” Nolent και εικονογραφήθηκε από τον Luc Jacamon. Μετά από ένα μοιραίο παραλίγο ατύχημα, ένας δολοφόνος παλεύει με τα αφεντικά του αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Στη διάθεσή σας από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 6/11 the killer

Uncharted

Στην ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Naughty Dog πρωταγωνιστεί ο Tom Holland στο ρόλο του Nathan Drake. Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων και ίσως βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Διαθέσιμο από τις 10 Νοεμβρίου.

 

Πηγή 

Loader