Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Αναλυτικά η λίστα με όσα περιμένουμε

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που ξεκινά στις 10/4 φέρνει ταινίες και σειρές στο Netflix που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτό το διάστημα.

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που ξεκινά στις 10/4 φέρνει ταινίες και σειρές στο Netflix που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτό το διάστημα.

Κωδικό Όνομα Πολωνία

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 10/4 - Κωδικό Όνομα Πολωνία

Η ταινία εξερευνά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν δύο ερωτευμένοι άνθρωποι αλλά σε αντίθετες πλευρές του πολιτικού φάσματος. Ο Staszek είναι ένα νεαρό μέλος μιας εθνικιστικής ομάδας στη Βαρσοβία, αλλά οι γονείς του ανησυχούν για τη συμμετοχή του και θέλουν να διευρύνει τους ορίζοντές του. Μια μέρα, ο Staszek συναντά την Pola, μια αριστερή ακτιβίστρια, και ξεκινούν ένα μυστικό ειδύλλιο. Ο Staszek κρατά την ταυτότητά του κρυμμένη από την Pola, και αυτό δημιουργεί μια σύγκρουση μεταξύ της πίστης του στον αρχηγό της ομάδας του, Roman, και της επιθυμίας του να υποστηρίξει την Pola.  Από τη μια πλευρά, ο Staszek αναγκάζεται να ακολουθήσει τις εντολές του αρχηγού της ομάδας Roman, ενώ από την άλλη, θέλει να στηρίξει την Pola και να είναι μαζί της. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Απριλίου.

Εμμονή

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 10/4 - Εμμονή

Η επερχόμενη μίνι σειρά στο Netflix με τίτλο «Εμμονή» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ και η Τσάρλι Μέρφι, βασίζεται στο μυθιστόρημα Damage της Josephine Hart και ακολουθεί μια σκανδαλώδη σχέση μεταξύ ενός ταλαντούχου αξιοσέβαστου χειρουργού και της αρραβωνιαστικιάς του γιου του, βρίσκεται ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που ξεκινά στις 10/4. Σε αυτό το ερωτικό θρίλερ τεσσάρων επεισοδίων, ο έντονος αυτός δεσμός εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη, ακατανίκητη εμμονή με ψέματα, πόθο και απαγορευμένη αγάπη με καταστροφικές συνέπειες για όλη την οικογένεια. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Απριλίου.

Οι Επτά Βασιλιάδες Πρέπει Να Πεθάνουν

oi epta vasiliades prepei na pethanoun

Πρόκειται για μια βρετανική ιστορική δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Edward Bazalgette, σενάριο Martha Hillier που είναι βασισμένη στις Saxon Stories του Bernard Cornwell. Είναι η συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς The Last Kingdom. Στον απόηχο του θανάτου του Βασιλιά Εδουάρδου ο Ούτρεντ και οι σύντροφοί του περιπλανώνται σε ένα κατακερματισμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν την Αγγλία. Στη διάθεσή σας από τις 14 Απριλίου.

Queenmaker

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 10/4 - queenmaker

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 10/4 είναι και το Queenmaker, ένα επερχόμενο πολιτικό δράμα από τη Νότια Κορέα. Δύο γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους, η Χουάνγκ Ντο Χι, μια έμπειρη γυναίκα σταδιοδρομίας και η δικηγόρος των εργατικών δικαιωμάτων Oh Seung Sook γνωστή και ως «τρελός ρινόκερος». Η Oh Seung Sook είναι πρόεδρος της ένωσης εργαζομένων γυναικών, ηγέτης του ιδρύματος Worker’s Solidarity with Rights και δημοφιλής YouTuber με ελάχιστο ενδιαφέρον για την εξουσία. Ωστόσο, η «Queenmaker» Hwang Do Hee είναι αποφασισμένη να κάνει την Oh Seung Sook δήμαρχο της Σεούλ. Η σειρά των 12 επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Απριλίου.

Φαινόμενα

Φαινόμενα

Το «Φαινόμενα» είναι μια επερχόμενη ισπανική ταινία τρόμου του Netflix Original που είναι εμπνευσμένη από την αληθινή Ομάδα Χέπτα. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στην Ισπανία, η ταινία ακολουθεί τα βήματα των Sagrario, Paz, Gloria και Father Girón, βασικών μελών της ομάδας Hepta. Οι τρεις μεσήλικες γυναίκες, που ασχολούνται με παραφυσικά φαινόμενα, έχουν συμφωνήσει να ερευνήσουν ένα κατάστημα με αντίκες όπου συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Στο τέλος, αυτό που έμοιαζε σαν υπόθεση όπως κάθε άλλη, θα γίνει η πιο δύσκολη της ζωής τους. Και θα μπορέσουν να το λύσουν μόνο αν συνεργαστούν. Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 14 Απριλίου.

 

Πηγή

Loader