Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Αναλυτικά η λίστα

Νέες κυκλοφορίες έχουν έρθει στο Netflix και ανάμεσα τους θα βρείτε και κάποιες ρομαντικές ταινίες που θα σας παρασύρουν αυτήν την εβδομάδα στον κόσμο τους, όπως το «Κάνε με να Πιστέψω», το «Μέσα απ’ το παράθυρο, Πέρα απ’ τη θάλασσα» αλλά και την ρομαντική κωμωδία «Η Τέλεια Ανακάλυψη». Τέλος, για τους λάτρεις των θρίλερ, έρχεται μια γαλλική ταινία του 2021, το «The Deep House».

Κάνε με να Πιστέψω

Η επερχόμενη τουρκική ρομαντική ταινία του Netflix, αφηγείται μια νοσταλγική ιστορία αγάπης και παιδικής φιλίας. Επικεντρώνεται σε έναν νεαρό άνδρα και μια γυναίκα, των οποίων οι γιαγιάδες τους ξεγελούν για μια χαριτωμένη συνάντηση, μετά την οποία καταλήγουν να ερωτεύονται. Παρόλα αυτά, το ταξίδι που ακολουθούν δεν είναι τόσο ρόδινο όσο νόμιζαν ότι θα ήταν, καθώς αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ζητήματα από το παρελθόν τους. Στη διάθεσή σας από την Παρασκευή, 23 Ιουνίου.

κάνε με να πιστέψω

Μέσα απ’ το παράθυρο, Πέρα απ’ τη θάλασσα

Ο Άρης πηγαίνει για σπουδές στη Στοκχόλμη και έτσι αυτός και η Ράκελ έχουν μια σχέση εξ αποστάσεως, η οποία είναι πιο δύσκολη από ό,τι περίμεναν. Όταν έρθει το καλοκαίρι και ξανασυναντηθούν, ο μακρύς χωρισμός και οι άνθρωποι που γνώρισαν εκείνη την περίοδο θα αμφισβητήσουν αυτό που πίστευαν ότι ήταν άρρηκτος δεσμός. Όπως φαίνεται, η συνέχεια θα βάλει σε δοκιμασία τη σχέση και τον έρωτά τους καθώς ξανασμίγουν σ’ ένα καλοκαιρινό ερωτικό ταξίδι. Θα μπορέσει να αντέξει η αγάπη τους; Η ταινία έρχεται στο Netflix την Παρασκευή, 23 Ιουνίου.

Νέες κυκλοφορίες από Δευτέρα 19/6 Netflix -μέσα απ'το παράθυρο πέρα απ' τη θάλασσα

Η Τέλεια Ανακάλυψη

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που έρχονται από την Δευτέρα 19/6 είναι και η ρομαντική κωμωδία «Η Τέλεια Ανακάλυψη», που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Τία Γουίλιαμς. Μετά από μια ηχηρή απόλυση, η επιστροφή της Τζένα (Γκάμπριελ Γιούνιον) στον χώρο της μόδας συνοδεύεται από προβλήματα, όταν ερωτεύεται έναν γοητευτικό, πολύ νεότερο συνάδελφο (Κιθ Πάουερς), ο οποίος τυχαίνει να είναι γιος του αφεντικού της. Καθώς το φλερτ φουντώνει, η Τζένα πρέπει να αποφασίσει αν θα ρισκάρει τα πάντα για ένα κρυφό ειδύλλιο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου.

Νέες κυκλοφορίες από Δευτέρα 19/6 Netflix - - Η τέλεια ανακάλυψη

The Deep House

Ένα γαλλικό θρίλερ του 2021 έρχεται στο Netflix με τίτλο, «The Deep House». Ένα νεαρό και μοντέρνο ζευγάρι που πηγαίνει στη Γαλλία για να εξερευνήσει ένα υποβρύχιο σπίτι και να μοιραστεί τα ευρήματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υφίσταται μια σοβαρή αλλαγή σχεδίων όταν μπαίνει στο εσωτερικό ενός παράξενου σπιτιού που βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και η παρουσία τους ξυπνά ένα σκοτεινό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι. Στη διάθεσή σας από 23 Ιουνίου.

 

Πηγή 

Loader