Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Αναλυτικά η λίστα

Οι νέες κυκλοφορίες στο Netflix, της εβδομάδας που ξεκίνησε στις 3/7 είναι πολλές και σίγουρα κάποια από αυτές θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ανάμεσα τους, θα βρείτε το α’ μέρος της 2ης σεζόν της σειράς «Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν», την κωμωδία «Πεθερικά γκάνγκστερ» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Pierce Brosnan και ο Adam Devine, ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο τελευταίος πρίγκιπας», μια γαλλική κωμωδία και τέλος μια σειρά μυστηρίου με έντονο το ερωτικό στοιχείο με τίτλο «Μοιραία Αποπλάνηση».

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2 – Α’ μέρος

Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο. Η 2η σεζόν είναι μια προσαρμογή του τέταρτου βιβλίου της σειράς του Μαίκλ Κόνελι, «The Fifth Witness», ενώ η 1η ήταν βασισμένη στο δεύτερο «The Brass Verdict». Το Netflix θα κυκλοφορήσει τα 10 επεισόδια της 2ης σεζόν σε δύο μέρη. Το Α’ μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου 2023 και το Β’ μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου 2023.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 3/7 - ο δικηγόρς με την λίνκολν

Ο τελευταίος πρίγκιπας

Ένας εξορισμένος πρίγκιπας, ένα κορυφαίο μοντέλο και ένας πυροβολισμός στο σκοτάδι που άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων, για πολλές γενιές. Με αφετηρία τα γεγονότα της τραγικής νύχτας της 18ης Αυγούστου 1978 στο νησί Καβαλό, Ο Τελευταίος Πρίγκιπας περιγράφει την ιστορία του Βιτόριο Εμανουέλε της Σαβοΐας, του τελευταίου διαδόχου του θρόνου της Ιταλίας. Όσο προχωρούν τα επεισόδια ξεδιπλώνεται μια πιο οικεία ιστορία: η δύσκολη σχέση του με τους γονείς του, η ερωτική ιστορία του με τη Μαρίνα Ντόρια, τα χρόνια που δούλευε στο Ιράν, τα σκάνδαλά του και πολλά άλλα. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Ιουλίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 3/7 - ο τελευταίος πρίγκιπας

Άρωμα Χρυσού

Το «Άρωμα Χρυσού» είναι μια γαλλική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Jérémie Rozan, με πρωταγωνιστές τους Raphaël Quenard και Igor Gotesman. Αποφασισμένος να ισορροπήσει τη ζυγαριά και να επωφεληθεί από την άχαρη δουλειά του, ένας εργάτης εργοστασίου σχεδιάζει να διακινήσει πολυτελή αρώματα κάτω από τη μύτη του εργοδότη του. Στη διάθεσή σας από την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Άρωμα χρυσού

Πεθερικά Γκάνγκστερ

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 3/7 είναι και η κωμωδία «Πεθερικά γκάνγκστερ» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Pierce Brosnan και ο Adam Devine. Η ταινία ακολουθεί έναν διευθυντή τράπεζας, τον Owen Browning, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του την Parker. Όταν, όμως, η τράπεζα δέχεται επίθεση από τους διαβόητους Ghost Bandits κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του, όλες οι υποψίες πέφτουν στα μελλοντικά πεθερικά του, οι οποίοι μόλις έχουν φτάσει στην πόλη. Στη διάθεσή σας από τις 7 Ιουλίου.

πεθερικά γκάνγκστερ

Μοιραία Αποπλάνηση

Κατά τη διάρκεια ενός μοιραίου Σαββατοκύριακου μακριά από το σπίτι της, μια παντρεμένη γυναίκα παρασύρεται σε μια παθιασμένη σχέση με έναν νεότερο άντρα — αλλά  το ειδύλλιο τελειώνει σε τραγωδία, ενώ μια σειρά από προδοσίες των κοντινών της ανθρώπων αποκαλύπτονται. Στην πολυτελή τους απόδραση, η Μπρέντα προσπαθεί να ταρακουνήσει λίγο τη Νάντι, και μάλιστα την ενθαρρύνει να συνδεθεί με έναν καυτό τύπο που εντόπισαν στην παραλία. Αν και ο Τζέικομπ είναι πολύ νεότερος, οι δυο τους τελικά συναντιούνται. Την επόμενη μέρα, η Νάντι πηγαίνει σπίτι χωρίς την Μπρέντα. Σύντομα όμως, η Μπρέντα καταλήγει νεκρή – και η υπόθεση μπορεί όχι μόνο να έχει σχέση με έναν άλλο φόνο, αλλά και με όλους στον στενό κύκλο του Νάντι. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 3/7 - Μοιραία αποπλάνηση

 

Πηγή

Loader