Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Ανάμεσα τους «Ο Γητευτής»

Οδεύουμε προς το τέλος του Ιουλίου και οι νέες κυκλοφορίες του Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 24/7 είναι αρκετές. Εδώ θα βρείτε κάποιες από αυτές. Μια ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Ευτυχία για αρχάριους», το 2ο μέρος της σεζόν 3 του «Γητευτή», τη σειρά «Μια τέλεια ιστορία» αλλά και τη 2η σεζόν της τούρκικης επιτυχημένης σειράς «Ο Ράφτης». Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Ευτυχία για αρχάριους

Η επερχόμενη ρομαντική κωμωδία του Netflix «Ευτυχία για αρχάριους» ακολουθεί την Helen, μια δασκάλα, πρόσφατα χωρισμένη, καθώς συμμετέχει σε μια ιδιόρρυθμη ομάδα αγνώστων πεζοπόρων, που δοκιμάζουν τον εαυτό τους ενάντια στη φύση σε ένα εξαντλητικό ομαδικό ταξίδι πεζοπορίας, μπαίνοντας σε ένα μάθημα που υπόσχεται την «περιπέτεια μιας ζωής» με την ελπίδα να μάθει πώς να ζει – και να αγαπά – ξανά. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix απ τις 27 Ιουλίου.

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 24/7 - Ευτυχία για αρχάριους

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, 2ο μέρος

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που φέρνει ο Ιούλιος του 2023 στο Netflix, είναι και το 2ο μέρος της 3ης σεζόν του Γητευτή. Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο. Στη διάθεση σας από 27 Ιουλίου.

ο γητευτής σεζόν 3 μέρος 2

Μια τέλεια ιστορία

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix της εβδομάδας που ξεκινά στις 24/7 είναι και η Ισπανική ρομαντική σειρά μίας σεζόν που γυρίστηκε στην Μύκονο, η οποία ακολουθεί την Margot και τον David. Αφού έφυγε από τον γάμο της, η Margot νιώθει ότι έχασε το δρόμο της. Αυτό όμως που δεν ξέρει είναι ότι ο χαοτικός Ντέιβιντ είναι αυτός που μπορεί να τη βοηθήσει να βρει την αλλαγή της. Εκείνη είναι η κληρονόμος ενός ξενοδοχείου και εκείνος είναι ένα αγόρι που πρέπει να τα βγάλει πέρα ​​με τρεις επισφαλείς δουλειές. Θα συναντηθούν και θα συνειδητοποιήσουν ότι μόνο μαζί μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να βρει την αγάπη της ζωής τους. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου.

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 24/7 Μια τέλεια ιστορία

Ο Ράφτης σεζόν 2

Μετά την επιτυχημένη 1η σεζόν της τούρκικης σειράς «Ο Ράφτης», έρχεται στις 28 Ιουλίου η σεζόν 2 με ακόμα περισσότερο μυστήριο και ανατροπές που θα σας καθηώσουν. Ένας γνωστός ράφτης επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη με ένα μεγάλο μυστικό, ενώ και ο κολλητός του κρύβει το δικό του μυστικό. Μέσα από διάφορα γεγονότα, αμφιβολίες αλλά και υποψίες μια διαμάχη καταλήγει σε απρόσμενη τραγωδία στην 1η σεζόν. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Ο Peyami θα έρθει αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, καθώς η φιλία του με τον Dimitri εξακολουθεί και δοκιμάζεται, ενώ η Esvet περνάει τώρα περισσότερο χρόνο στο σπίτι της με τον Mustafa, όπου μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 24/7 ο ράφτης σεζόν 2

 

Πηγή

Loader