Netflix: Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο

Netflix: Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο

Οι δύο που θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Αρκετές είναι οι ταινίες που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα εντός του μήνα.

Πέραν από τις ταινίες που έρχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα πρόκειται να κάνουν, σήμερα το Furioza και την Παρασκευή το Dancing on Glass, το Metal Lords και το Metal Lords.

 

 Furioza (06/04)

Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή

Dancing on Glass (08/04)

Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

Διάβασε Επίσης: To The Bubble είναι η νέα κωμωδία του Netflix και αφορά την πανδημία 

Metal Lords (08/04)

Οι απροσάρμοστοι έφηβοι  ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

Bρείτε μας στο Instagram

The In Between (08/04)

Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

 Choose or Die (15/04)

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του 80’ και μπαίνουν σ' έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου. 

Διάβασε Επίσης: Squid Game: Ο δημιουργός ετοιμάζει ταινία πιο βίαιη από τη σειρά 

Along for the Ride (22/04)

Η επιμελής Oden γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο ένα μυστηριώδης τύπο, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

 Honeymoon with My Mother (29/04)

Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από το γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος... με την αυταρχική μητέρα του.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

Loader