Νηπιαγωγός στη Λευκωσία χλευάζει και εκφοβίζει παιδάκι

Νηπιαγωγός στη Λευκωσία χλευάζει και εκφοβίζει παιδάκι

Ακολουθεί βίντεο και μαρτυρία

Mαρτυρία ατόμου από γειτονικό σπίτι.

Σε συναισθηματική βία υποβλήθηκε σήμερα ένα παιδάκι, σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, σύμφωνα με αποκλειστική μαρτυρία που δόθηκε στο πρώτο κυπριακό διαδικτυακό κανάλι Digital, η οποία και ακούστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο των 19:30, το οποίο παρουσιάζει η Γωγώ Αλεξανδρινού. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στις 11:30 περίπου όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, με μια νηπιαγωγό να πιέζει παιδάκι να φάει και στη συνέχεια να του φωνάζει, να το ειρωνεύεται, να το χλευάζει και να το στοχοποιεί μπροστά στα υπόλοιπα παιδάκια – συμμαθητές του, προκαλώντας τα, να το κοροϊδέψουν. Το παιδάκι καθόλη τη διάρκεια, κλαίει έντονα. 

Σύμφωνα με την τηλεφωνική μαρτυρία ατόμου από γειτονικό σπίτι, το οποίο στη συνέχεια έκανε και καταγγελία στη διευθύντρια του νηπιαγωγείου, η συγκεκριμένη νηπιαγωγός φαίνεται να έλεγε θυμωμένα ανάμεσα σε άλλα «Θα φάεις ή θα σε περιπαίζουν τα άλλα παιδάκια». Και έπειτα, απευθυνόμενη στα άλλα παιδιά της τάξης, έλεγε «Μωρά, δέστε τον. Εν τρώει. Εν πολλά μικρός»

Μάλιστα, η μάρτυρας κατάφερε μέσα στην ταραχή της, να βγάλει βίντεο μόνο μερικά δευτερόλεπτα, προς το τέλος του αδικαιολόγητου και αδιανόητου περιστατικού, όπου ακούγεται το παιδάκι να κλαίει και η εν λόγω νηπιαγωγός να λέει: «Τώρα που θα σε πάρω έξω μόνο σου, εννά δεις. Να φωνάξω του κύριου να σε πάρει». 

Εμείς θα προσθέσουμε ότι παρόμοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες ή ακόμη και ατιμώρητες. Είναι ανεπίτρεπτο, οι γονείς να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο, υποτίθεται στα χέρια των ειδικών, να τους τα εμπιστευόμαστε, και κάποιοι από αυτούς να τα θέτουν σε τέτοιου ή άλλου είδους «κακοποίηση».

Loader