Το ντοκιμαντέρ της Paris για παιδικά τραύματα και κακοποίηση στην εφηβεία 

Το ντοκιμαντέρ της Paris για παιδικά τραύματα και κακοποίηση στην εφηβεία 

Με τον τίτλο «This is Paris» 

Αμφιλεγόμενη celebrity, η Πάρις Χίλτον εδώ και καιρό είχε ανακοινώσει πως θα γύριζε ένα προσωπικό ντοκιμαντέρ που θα περιελάμβανε λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της, ιστορίες την παιδική και την εφηβική της ηλικία, καθώς και αλήθειες για τις κακοποιητικές σχέσεις που έχει ζήσει.

Το ντοκιμαντέρ, μετά από μήνες αναμονής, είναι πλέον έτοιμο και με τον τίτλο «This is Paris» έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της Χίλτον στο YouTube. 

Όπως η ίδια έχει δηλώσει τα γυρίσματά του ήταν τελείως διαφορετικά από όσα έχει μέχρι σήμερα, μια διαδικασία αρκετά σκληρή αλλά και ταυτόχρονα λυτρωτική, που της έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστεί με το κοινό πλευρές της, που χρόνια κρατούσε κρυφές και τη βασάνιζαν.

Εξομολογητική και χωρίς περιστροφές, η Χίλτον μιλάει για τη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη και ως έφηβη, ενώ βρισκόταν στο οικοτροφείο Provo Canyon στη Γιούτα.

Εξηγεί ουσιαστικά πώς η κακοποίηση που βίωσε σε τρυφερή ηλικία την οδήγησε να θεωρεί αυτονόητη και αναμενόμενη τη βία στις ενήλικες σχέσεις της. Αργότερα, όπως αναφέρει, ακολούθησαν σχέσεις όπου οι σύντροφοί της της φέρονταν με βιαιότητα, τη χτυπούσαν, τη στραγγάλιζαν ή τη μείωναν συνεχώς.

«Είχα συνηθίσει τόσο πολύ τις καταχρηστικές συμπεριφορές στο Provo, που ένιωθα ότι ήταν φυσιολογικό. Δεν καταλάβαινα πραγματικά τι ήταν αγάπη ή σχέση. Νόμιζα πως το γεγονός ότι γινόντουσαν οι σύντροφοί μου τόσο τρελοί, σήμαινε ότι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου».

Ακολουθεί ολόκληρο το ντοκιμαντέρ

Πηγή

Loader