7χρονος από τη Σύρο έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών

7χρονος από τη Σύρο έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών

Για να αγοράσει τροφή στα αδέσποτα

Τέτοιες πράξεις «μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση»

Ο 7χρονος Δημήτρης αντί να ξοδέψει για τον εαυτό του το χαρτζιλίκι που συγκέντρωσε τις γιορτές των Χριστουγέννων, προτίμησε να αγοράσει τροφή για τα αδέσποτα σκυλιά της Σύρου. Μια πρωτοβουλία δική του που τον έκανε πολύ χαρούμενο.

«Είμαι ο Δημήτρης. Είμαι επτά χρονών. Σας αφήνω τροφές για τα αδεσποτάκια. Καλή χρονιά» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο 7χρονος στο γράμμα του με το οποίο συνόδεψε την ευγενική του κίνηση.

Από την πλευρά τους, οι εθελοντές του Καταφύγιου Αδέσποτων Ζώων Σύρου, τονίζουν με ανακοίνωσή τους στο Facebook πως τέτοιες πράξεις «μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση»

5465657687
Φωτογραφία: Syros Stray Animal Shelter/Facebook

Δες την ανακοίνωση εδώ

H ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω για τον 7χρονο Δημήτρη:

«Είναι ο Δημήτρης!! Ένα αντράκι 7 ετών που από τα χαρτζιλίκια των εορτών διέθεσε τα χρήματα που συγκέντρωσε και αγόρασε τροφή για τα μουσουδάκια μας!! Πρωτοβουλία καθαρά δική του, αυτό ήθελε και αυτό τον έκανε χαρούμενο!! Είμαστε οι εθελοντές ενός καταφυγίου που τέτοιες πράξεις μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση...Να χαίρεστε το αγόρι σας κα Μαρία Βαρθαλίτου και κ Γεράσιμε Μακρυωνίτη!! Να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να τον καμαρώνετε!! Όμορφε μας, έδωσες μεγάλη χαρά στα σκυλάκια μας και εμάς!».

Αξίζουν φυσικά και σε εκείνον και στην οικογένειά του πολλά συγχαρητήρια.

667890-
Φωτογραφία: Syros Stray Animal Shelter/Facebook

Πηγή

Loader