Ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε δύο συνέδελφούς του στο Μεξικό

Ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε δύο συνέδελφούς του στο Μεξικό

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust»

Ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο γυρισμάτων σε μια ταινία στο Νέο Μεξικό την Πέμπτη, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, δήλωσαν οι αρχές.

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους «Rust», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε.

«Το γραφείο του σερίφη επιβεβαιώνει ότι δύο άτομα πυροβολήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Η Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών, διευθύντρια φωτογραφίας, και ο Τζόελ Σόουζα, 48 ετών, σκηνοθέτης, πυροβολήθηκαν όταν ένα κινηματογραφικό όπλο χρησιμοποιήθηκε από τον Αλεκ Μπάλντουιν, 68 ετών, παραγωγό και ηθοποιό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Χάτσινς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο Σόουζα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δεν έγινε αμέσως γνωστό πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο πυροβολισμός σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch, μια τοποθεσία παραγωγής νότια της Σάντα Φε.

Δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό, δήλωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ερευνά το πυροβολισμό.

Ακολουθεί βίντεο από την σκηνή των πυροβολισμών

Το προφητικό tweet του Αλεκ Μπάλντουιν, πριν από 4 χρόνια

Μια ανάρτηση στο twitter από τον Αλεκ Μπάλντουιν πριν από τέσσερα χρόνια, που τότε φάνταζε ως ένα απλό σχόλιο, έμελλε εν τέλει να αποδειχθεί προφητικό για τον αστέρα του Χόλιγουντ, που σκότωσε κατά λάθος μια κινηματογραφίστρια κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας.

Ηταν Σεπτέμβριος του 2017 όταν ο Αμερικανός ηθοποιός σχολίαζε την είδηση του θανάτου ενός υπόπτου από πυρά αστυνομικού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι πώς είναι να αισθάνεσαι ότι σκοτώνεις κάποιον αδικαιολόγητα».

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο tweet επανέρχεται στο προσκήνιο ως τραγική ειρωνεία.

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Loader