Ο A!MS έχει δημιουργήσει το πιο ειλικρινές, λυρικό και φαντασιώδες άλμπουμ της καριέρας του

Ο A!MS έχει δημιουργήσει το πιο ειλικρινές, λυρικό και φαντασιώδες άλμπουμ της καριέρας του

Aναμένεται να αφήσει εποχή στον χώρο της ραπ μουσικής

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του A!MS, ‘OFFSHORE’, το οποίο θα περιέχει και κάποια από τα πολύ επιτυχημένα του singles όπως τα ‘Honor’, ‘iLike’ και το ‘Big Boy Problems’, είναι πλέον κοντά μας. Είναι δε, κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αφήσει εποχή στον χώρο της ραπ μουσικής. 

Το ‘OFFSHORE’ έχει ήδη καταλάβει την πρώτη θέση στις προ-παραγγελίες του ITunes, ενώ τραγούδια του άλμπουμ έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια streams σε πλατφόρμες όπως το Youtube. Με 14 μοναδικά και εξίσου ιδιαίτερα τραγούδια, το OFFSHORE’ είναι, όπως το παρουσιάζουν και τίτλοι του εξωτερικού, ένα αυτοβιογραφικό για τον A!MS  λυρικό έπος.


Ο A!MS  επιστρέφει στις μουσικές του ρίζες και τους ήχους με τους οποίους ξεκίνησε την καριέρα του, με το τραγούδι ‘Run’ που συνδυάζει άψογα ρυθμούς dancehall με υπόκρουση κρουστών μουσικών οργάνων.
Τραγούδια όπως το ‘Diablo’ εισπράττουν την αγάπη του κοινού. Το εν λόγω τραγούδι έγινε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στo club scene, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια views στο Youtube, κάτι που το καθιστά ως ένα από τα πιο πετυχημένα βίντεο κλιπ του A!MS. 

aims


Η κυκλοφορία του ‘OFFSHORE’ σηματοδοτεί το τέλος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τον A!MS ο οποίος βρίσκεται στο ξεκίνημα μίας καινούργιας φάσης στην καριέρα του, καθώς οι συνεργασίες του με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες του έχουν ανοίξει ακόμα περισσότερο τις πόρτες σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να προ παραγγείλετε το νέο album του A!MS πιο κάτω:
https://music.apple.com/gb/album/offshore/1590872495

aims


Ακολουθήστε τον A!MS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του και μείνετε ενήμεροι για τις επερχόμενες κυκλοφορίες του και πολλά άλλα. 
INSTAGRAM / SPOTIFY / TWITTER / YOUTUBE /
 

 

Loader