Ο Έλον Μάσκ θέλει να παρατήσει τις δουλειές του για να γίνει influencer

Ο Έλον Μάσκ θέλει να παρατήσει τις δουλειές του για να γίνει influencer

Και το σκέφτεται σοβαρά όπως φαίνεται

″Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο αντί να δουλεύω μέρα και νύχτα" είπε πει πριν λίγο καιρό.

Ο Έλον Μάσκ, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, δήλωσε πως «σκέφτεται» να παραιτηθεί από τις δουλειές του και να γίνει influencer. 

«Σκέφτομαι να παρατήσω τις δουλειές μου και να γίνω ένας πλήρους απασχόλησης influencer» έγραψε στο Τwitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Μασκ, υπερδραστήριος χρήστης της πλατφόρμας, πράγματι σκοπεύει να παραιτηθεί ή εάν αστειευόταν ή απλά δοκιμάζει τους ακολούθους του.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας SpaceX και ηγείται της νεοφυούς εταιρείας Neuralink και της εταιρείας υποδομών The Boring Company, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης τον Ιανουάριο πως εκτιμά ότι θα Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

″Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα, από όταν ξυπνάω μέχρι όταν κοιμάμαι και 7 ημέρες την εβδομάδα. Είναι πολύ έντονο.”

Τον περασμένο μήνα, ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το οποίο η πλειοψηφία συμφώνησε. Έκτοτε έχει πουλήσει μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή

Loader