Ο Χάουαρντ Στερ τα έβαλε με τους αντιεμβολιαστές

Ο Χάουαρντ Στερ τα έβαλε με τους αντιεμβολιαστές

«Θα κατέβω για πρόεδρος για να καθαρίσω αυτό το χάλι»

Την δυσαρέσκεια του για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, εξέφρασε ο Χάουαρντ Στερν.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός των ΗΠΑ αστειευόταν για την προεδρική υποψηφιότητα εδώ και λίγες εβδομάδες, ωστόσο ανέφερε πως υπάρχουν ακόμη και ηθοποιοί που έχασαν την  δουλειά τους γιατί δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό 

Ο Χάουαρντ Στερν εξέφρασε την οργή του για τους αντιεμβολιαστές «ανόητους», οι οποίοι άσκοπα παρατείνουν την πανδημία του κορονοϊού και τόνισε ότι ίσως θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή η Αμερική «μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα λόγω ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ». «Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου» σημείωσε. 

«Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με την COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν» ανέφερε. «Δεν αισθάνομαι καλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι» τόνισε. Εάν εκλεγεί ο Στερν υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. «Ω, θα μπορούσα να καθαρίσω σε δύο δευτερόλεπτα» είπε. «Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως» είπε. 

Διάβασε Επίσης: «Να απαγορευθούν οι εμβολιασμοί». Ένα εξαιρετικό κείμενο που αξίζει να διαβάσεις 

Αναφέρθηκε επίσης σε ηθοποιούς όπως ο Εμίλιο Εστέβεζ και ο πρώην πρωταγωνιστής του «General Hospital» Στιβ Μπάτον, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, αν είστε ηθοποιοί είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε δουλειά, εκτός κι αν είστε στην κορυφή» εξήγησε ο Στερν. 

Ο Στερν αστειευόταν για την προεδρική υποψηφιότητα εδώ και μερικές εβδομάδες, επιμένοντας στην εκπομπή του στις 9 Νοεμβρίου ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν τακτικός καλεσμένος στην εκπομπή του και μάλιστα παρευρέθηκε στον γάμο του Στερν. 

Πηγή

Loader