Ο Χίτλερ μαθαίνει για την πορεία των Antifa στη Λευκωσία

Ο Χίτλερ μαθαίνει για την πορεία των Antifa στη Λευκωσία

"Η πορεία επήε Μακαρίου τζαι εμείς εκαρτερούσαμε τους στην Πλατεία Ελευθερίας. Εν επήραμε πρέφα"

Κυκλοφορεί στο Facebook νέο σατιρικό βίντεο από τη γνωστή σκηνή της ταινίας με τον Χίτλερ προσαρμοσμένο αυτή τη φορά στη χθεσινή διαδήλωση που έγινε στη Λευκωσία από την ομάδα antifa και που έγινε η αφορμή για να μετατραπεί το κέντρο της πόλης σε 'αστακό' για να χρησιμοποιήσουμε το γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ.

Φαίνεται ωστόσο, πως παρά τη μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε... κανονικά αλλάζοντας απλώς... κατεύθυνση. Αντί να περάσει από την πλατεία Ελευθερίας, πέρασε από τη Μακαρίου.

Υπενθυμίζεται πως για τα χθεσινοβραδινά έχουν γίνει δύο συλλήψεις, δεν αφορούν όμως άτομα που συμμετείχαν στην πορεία αλλά δύο... χρήστες του Facebook που είχαν προβεί σε σχετικές κοινοποιήσεις.

"Επήρατε 200 ρόμποκοπς, drones, κλούβες, μυστικούς με τα κυάλια... 50 άτομα πορεία τζαι να περνούν που δίπλα σας...Πόσες σιηλλιάες έκατσε τούτη η επιχείρηση. Να μας περιπαίζουν μες το Facebook τωρά" αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ο Χίτλερ, τον οποίο αυτή τη φορά 'υποδύεται' ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

"Τζαι να έχω τον Γενικό Ελεγκτή να μου παίζει τον αντάρτη, εμένα που εν έμεινε μούγια να μεν της πουλήσω διαβατήριο" 'αναφέρει' σε άλλο σημείο ο Πρόεδρος.

Δείτε το σατιρικό βίντεο εδώ

Loader