Ο Hugh Jackman επιστρέφει στο «Deadpool 3»

Ο Hugh Jackman επιστρέφει στο «Deadpool 3»

Πότε αναμένεται η πρεμιέρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ryan Reynolds μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter, ο Hugh Jackman επιστρέφει στο «Deadpool 3» για να υποδυθεί τον εμβληματικό του ρόλο, τον λατρεμένο μεταλλαγμένο X-Men, Wolverine.

Ο Ryan Reynolds όπως είπε, χρειαζόταν κάτι μεγάλο για την πρώτη ταινία της σειράς στο πλαίσιο του MCU και έτσι αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Hugh Jackman να επιστρέψει. Η πρώτη εμφάνιση στο MCU προφανώς πρέπει να είναι ξεχωριστή. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα, να βρούμε νέο βάθος, κίνητρο, νόημα. Κάθε «Deadpool» πρέπει να ξεχωρίζει.

«Γεια, Hugh, θέλεις να παίξεις τον Wolverine άλλη μια φορά;» Ρωτάει ο Reynolds στο βίντεο  καθώς ο Jackman περνάει στο βάθος.

«Ναι, σίγουρα, Ryan», απαντά ο Jackman. Το βίντεο τελειώνει με το “I Will Always Love You” της Whitney Houston – με υπότιτλο “I will always love Hugh ” – και ένα teaser “Coming Hughn”. Εμφανίζεται το λογότυπο του Deadpool και στη συνέχεια κόβεται γρήγορα από τα νύχια του Wolverine.

 

 

Το “Deadpool 3”, σκηνοθετεί ο Shawn Levy, ενώ ο Rhett Reese και ο Paul Wernick, που έγραψαν τις δύο πρώτες ταινίες “Deadpool”, επέστρεψαν για να γράψουν και την τρίτη.

Οι ταινίες «Deadpool» είναι οι τίτλοι «X-Men» με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, με κέρδη πάνω από 780 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία παγκοσμίως. Οι δύο πρώτες ταινίες, που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2016 και το 2018, αντίστοιχα, κυκλοφόρησαν από την 20th Century Fox προτού η Disney αποκτήσει το στούντιο.

Το Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Πηγή

Loader