Ο “Joker” επιστρέφει με sequel και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες!

Ο “Joker” επιστρέφει με sequel και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες!

Η ανάρτηση που επιβεβαίωσε την επιστροφή του “Joker”

Πολύ καλά είναι τα νέα για τους φίλους της ταινίας “Joker” αφού πριν μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε το sequel της ταινίας.

Οι πληροφορίες για το sequel κυκλοφορούν από τότε που βγήκε η πρώτη ταινία αλλά τώρα επιβεβαιώνονται και επίσημα από τον Todd Phillips. 

Ο Todd Phillips μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με ένα post επιβεβαίωσε ότι το σενάριο του sequel της ταινίας Joker είναι έτοιμο ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τον τίτλο του. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Με μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram δείχνει το εξώφυλλο του σεναρίου, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος ξανά μαζί με τον Scott Silver και έχει τον τίτλο «Folie à Deux».

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε και μια δεύτερη φωτογραφία με τον Joaquin Phoenix να διαβάζει το σενάριο, κάτι που επιβεβαιώνει και την επιστροφή του ηθοποιού στο ρόλο.

Διάβασε Επίσης: Oι εκπληκτικοί Minus One έρχονται στο Jam Lab

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω για τη δεύτερη ταινία, από τον τίτλο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Joker αυτήν τη φορά θα έχει και... παρέα.

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Απειλεί να ακυρώσει τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη ταινία «Joker» του Todd Phillips κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της καλύτερης ταινίας, ενώ έβγαλε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader