Ο καλύτερος τρόπος για να κλειδώσεις τις εφαρμογές στο κινητό σου

Ο καλύτερος τρόπος για να κλειδώσεις τις εφαρμογές στο κινητό σου

Έτσι θα αποφύγεις τις άβολες στιγμές όταν παίρνει κάποιος το κινητό σου

Είναι πολύ πιθανό να έχεις βιώσει την άβολη στιγμή που δίνεις το κινητό σου σε κάποιο άτομο, και τότε συνειδητοποιείς ότι αυτό το άτομο υπάρχει περίπτωση να δει προσωπικά σου δεδομένα ή μπει στις εφαρμογές σου (που εσύ δε θέλεις). Τα λεπτά μέχρι να πάρεις πίσω το κινητό σου και να επιβεβαιώσεις ότι δεν έγινε κάτι είναι απίστευτα βασανιστικά.

Για να αποφύγεις - λοιπόν - αυτά τα άβολα -και μέσα στο άγχος- λεπτά η Apple δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του κλειδώματος των εφαρμογών που έχεις στο iPhone σου.

Παίρνοντας τη βοήθεια των τοπικών Περιορισμών της Apple για λειτουργία, μπορείς να κλειδώσεις την εφαρμογή στο iPhone πολύ εύκολα ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Διάβασε Επίσης: 16χρονος εξαφανίστηκε και τον εντόπισαν τρία χρόνια μετά να κοιμάται έξω από βενζινάδικο

-Ξεκλείδωσε το gadget σου και πήγαινε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Περιορισμοί. -Ενεργοποίησε το και ρύθμισε έναν κωδικό πρόσβασης για περιορισμούς εφαρμογών. -Προς το παρόν, μπορείς να ρυθμίσεις ένα κλείδωμα εφαρμογής για iPhone χρησιμοποιώντας Περιορισμούς. Απλώς πήγαινε στην επιλογή Γενικά> Περιορισμοί και ενεργοποίησε αυτήν τη λειτουργία για οποιαδήποτε εφαρμογή της απόφασής σου.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader