Ο Κάμπος και η Τσακκίστρα έφτιαξαν ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Ο Κάμπος και η Τσακκίστρα έφτιαξαν ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Τα δύο γραφικά χωριά της Λευκωσίας ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν τον Αύγουστο

Ο Κάμπος και η Τσακκίστρα ετοιμάζονται για τις δικές τους καλοκαιρινές εκδηλώσεις από Παρασκευή 12 μέχρι και την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Χορός, μουσική, τραγούδι, φαγητό, ποτό, παραδοσιακά εδέσματα και πολλές άλλες δραστηριότητες προγραμματίζουν οι κοινότητες του Κάμπου και της Τσακκίστρας για το τετραήμερο των εκδηλώσεων τους από τις 12 μέχρι και τις 16 Αυγούστου. Τα δύο γραφικά χωριά της επαρχίας Λευκωσίας θα μας υποδεχτούν, θα μας φιλέψουν με τα παραδοσιακά τους εδέσματα, θα μας γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου τους και θα μας διασκεδάσουν με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοίμασαν. 

Αν βρεθείτε εκείνες τις ημέρες στα χωριά αυτά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το μοναδικό πάρκο ιαπωνικών κερασιών που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην κοινότητα, να δοκιμάσετε ρέσι, να κάνετε πεζοπορία και πολλές άλλες δραστηριότητες. 

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η μουσική βραδιά με καλεσμένους την Άντρη Καραντώνη, τον μουσικό Μιχάλη Χατζημιχαήλ, την Ιφιγένεια Σωτηριάδου και τον παραδοσιακό χορευτή ποτηριών Ντίνο Καντή. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:  

1

6

9

6

Loader