Ο Κάρλος Σαντάνα λιποθύμησε στην σκηνή σε συναυλία στις ΗΠΑ

Ο Κάρλος Σαντάνα λιποθύμησε στην σκηνή σε συναυλία στις ΗΠΑ

Διακομίσθηκε στα επείγοντα του ιατρικού κέντρου McLaren Clarkston για παρακολούθηση και ότι η πορεία της υγείας του είναι καλή

Ο διάσημος κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή σε συναυλία του στις ΗΠΑ το βράδυ της Τρίτης, λόγω της εξάντλησής του από θερμοπληξία και αφυδάτωση.

Ο βραβευθείς με Βραβείο Γκράμι 74χρονος κιθαρίστας βρισκόταν πάνω στη σκηνή σε συναυλία του στο Pine Knob Music Theatre στο Κλάρκστον του Μίσιγκαν όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του αναφέρεται ότι διακομίσθηκε στα επείγοντα του ιατρικού κέντρου McLaren Clarkston για παρακολούθηση και ότι η πορεία της υγείας του είναι καλή.

«Προς όλους, σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες προσευχές. Η Σίντι κι εγώ το αντιμετωπίζουμε καλά», γράφει στην ιστοσελίδα του στο Facebook, αναφερόμενος στην σύζυγό του Σίντι Μπλάκμαν.

«Ξέχασα να φάω και να πιω νερό και έτσι αφυδατώθηκα και λιποθύμησα, ευχές σε όλους σας», προσθέτει.

Βίντεο από την συναυλία δείχνει ιατρικό προσωπικό κι άλλους να είναι συγκεντρωμένοι γύρω από τον Σαντάνα στη σκηνή.

Η συναυλία του στο Μπεργκετστάουν στην Πενσιλβάνια, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, θα μετατεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο γεννηθείς στο Μεξικό μουσικός, γνωστός από μεγάλες επιτυχίες, όπως το "Black Magic Woman" και το "Oye Como Va", έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με το συγκρότημά του Santana. Τώρα βρίσκεται σε περιοδεία υπό τον τίτλο: "Miraculous Supernatural 2022 Tour". 

Loader