Ο Κώστας Κυριάκου Ούτοπος βρήκε τη λύση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ο Κώστας Κυριάκου Ούτοπος βρήκε τη λύση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Είναι πολύ πιο απλή από ότι θα ανέμενε κάποιος

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της πρόσφατης ανάρτησης του κ. Κώστα Κυριάκου Ούτοπου, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, σχετικά με μια απλή λύση που προτείνει, ώστε να ελεγχθεί η διασπορά του covid-19 στην Κύπρο...και όχι μόνο.

"Πέσαμε" τυχαία επάνω και δεν μπορούσαμε παρά να το μοιραστούμε. Να σημειωθεί ότι η ανάρτησή του έχει ήδη 131 κοινοποιήσεις.

3232323232323233434

"Επειδή με ρωτούν πολλοί τι θα έκανα αν ήμουν στην εξουσία για να αντιμετωπίσω τον κορονοϊό.  Πως θα έκανα τον κόσμο να κρατά αποστάσεις και να φορεί μάσκα.  Η λύση είναι απλή και εντελώς φυσική.  Όσοι σκέφτονται δύσκολα και αφύσικα τα λεφτά σας θέλουν.

Μια λύση θα ήταν όλοι να τρώμε φασόλια κόκκινα καθημερινά και κρεμμύδι.  Με τα αέρια που θα δημιουργούνταν και τη μυρωδιά του κρεμμυδιού όλοι θα κρατούσαν τις αποστάσεις. Και μεγαλύτερες ακόμα.  Και επειδή το φαινόμενο θα ήταν έντονο, ειδικά και στους κλειστούς χώρους, όλοι θα αναγκάζονταν να φορούσαν μάσκες.  Τα φασόλια βελτιώνουν επίσης και το ανοσοποιητικό μας σύστημα αλλά και προσφέρουν δουλειά στους ντόπιους παραγωγούς.

Δεν χρειάζονται να πετάμε τα λεφτά μας για να πλουτίζουν ορισμένοι στην εξουσία, λύσεις έξυπνες φυσικές και απλές χρειάζονται".

Δες την και εδώ

 

Loader