O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

Οι ταινίες θα βασίζονται στα πρόσφατα μυθιστορήματα του

Την επιστροφή του ανακοίνωσε ο εμβληματικός συγγραφέας των επιτυχιών «Το Ημερολόγιο», «A Walk to Remember», «Dear John» και «Το Τελευταίο Τραγούδι», Nicholas Sparks.

Ο δημιουργός αναμένεται να συνεργαστεί με την Universal Pictures για τρεις νέες ταινίες, οι οποίες θα βασίζονται στα πρόσφατα μυθιστορήματα του. Ένα από αυτά είναι το «The Wish» που αφορά μια συναισθηματική ιστορία για την πρώτη αγάπη. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο δημιουργός κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «The Return», το οποίο επιλέχθηκε να γίνει ταινία, όπως και το «The Wish» που κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το 23ο βιβλίο Nicholas Sparks που ονομάζεται «Dreamland» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Διάβασε Επίσης: Galop: 9 στα 10 ΛΟΑΤΚΙ θύματα σεξουαλικής βίας δεν κάνουν καταγγελία στην αστυνομία

«Τα υποβλητικά μυθιστορήματα του Nicholas Sparks έχουν χρησιμεύσει ως αγαπημένοι πολιτιστικοί λίθοι, με δυνατούς χαρακτήρες και ισχυρά θέματα που τα καθιστούν ιδανικά για κινηματογραφική προσαρμογή. Έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με τον Nick, την Theresa και την Anonymous Content σε αυτές τις νέες ταινίες, οι οποίες γνωρίζουμε ότι θα βασιστούν στην επιτυχημένη πορεία του (Nicholas Sparks) να συναρπάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Universal Pictures, Peter Cramer.

Διάβασε Επίση: Loud Music Festival: Eτοιμάσου για 4 μέρες γεμάτες μουσική και διασκέδαση

Από τότε που ο Sparks έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα «Το Ημερολόγιο» το 1996, 11 από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Αυτές οι ταινίες, συμπεριλαμβανομένων του «Ημερολογίου» με τον Ryan Gosling και τη Rachel McAdams, του «A Walk to Remember» με τη Mandy Moore, του «Dear John» με τον Channing Tatum και την Amanda Seyfried και «Το Τελευταίο Τραγούδι» με τη Miley Cyrus and τον Liam Hemsworth, συγκέντρωσαν παραπάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader