Ο Νικόλας Ιωαννίδης αποχαιρετά την Ειρήνη Παπά

Ο Νικόλας Ιωαννίδης αποχαιρετά την Ειρήνη Παπά

Ο γνωστός instagrammer/παρουσιαστής αποτίει φόρο τιμής στο στυλ και τη φινέτσα της τελευταίας Ελληνίδας σταρ που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή

Η σπουδαία Ειρήνη Παπά σήμερα άφησε τα εγκόσμια σε ηλικία 96 ετών σκορπώντας μεγάλη συγκίνηση. Μία γυναίκα ορόσημο για τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια ιστορία, με διεθνές βελενεκές, μεγάλα βραβεία, σπουδαίες ταινίες. Ο Νικόλας συγκινείται με το στυλ και το αρχαιολληνικό της κάλλος αποχαιρετώντας την με το δικό του τρόπο.

1

Χαρακτηρίστηκε ως η σύγχρονη Ελληνίδα θεά με τον αέρα μιας χολιγουντιανής σταρ. Η Ειρήνη Παπά με μια αξιοζήλευτη καριέρα 50 χρόνων που μόνο επιτυχίες μπορούσε να μετρήσει άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον καλλιτεχνικό παγκόσμιο χώρο. 

Μια εξωτερική εμφάνιση που μιμείται το κάλλος αρχαίας Ελληνίδας και συνοδεύεται από ένα κλασσικό και φίνο στυλ. Η Ειρήνη Παπά δικαίως είναι η μούσα ολόκληρης της Ελλάδας.

Μια μούσα που λατρεύει την θηλυκότητα και σίγουρα δεν βασίζεται σε προκλητικές εμφανίσεις. Η αρχαιοελληνική της φιγούρα σε συνδυασμό με την μεσογειακή της ομορφιά γίνονται πηγή έμπνευσης για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ανά το παγκόσμιο. 

Ο οίκος Dior εμπνεύστηκε από την Ειρήνη Παπά τα φορέματα με την στενή μέση à la Dior και τα φορέματα κάτω από τα γόνατα που αυτόματα έγιναν η ταυτότητα της δικής μας Ειρήνης. Σήμα κατατεθέν επίσης της ίδιας-και ίσως η πιο κλασσική επιλογή μέχρι και σήμερα- η επιλογή του little black dress που είναι αναμφισβήτητα τα ντεκολτέ που αναδείκνυαν τους υπέροχους και θηλυκούς της ώμους.

6

 

Το lady like στυλ της έρχεται να το παντρέψει με την μεγάλη της αγάπη που ήταν τα κοσμήματα με πολύτιμα πετράδια που σίγουρα έκλεβαν τις εντυπώσεις. Με μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα ήξερε να αναδεικνύει το κάθε της outfit και να φροντίζει με την ενέργεια της να το απογειώνει. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό της στις εμφανίσεις της ήταν οι φαρδιές ζώνες που κάλυπταν την μεσογειακή της μέση και τις συνόδευε με μεγάλα καπέλα που τις πάντρευε με εκλεπτυσμένες τσάντες. 

6

Για μένα προσωπικά το πιο ωραίο σημείο στην γυναίκα Ειρήνη Παπά ήταν τα μεγάλα και μυστήρια μάτια της, που σίγουρα συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην μεγάλη πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Μάτι που με ένα βλέμμα έλεγαν τόσα πολλά. Το χαμόγελο της δε είναι αυτό που ολοκλήρωνε κάθε εμφάνιση. Σε ευχαριστούμε Ειρήνη για την τόση ομορφιά! Ευχαριστούμε που μας έκανες καλύτερους ανθρώπους! 

 

Loader