Ο πατέρας του Jeffrey Dahmer θα κάνει μήνυση στο Netflix

Ο πατέρας του Jeffrey Dahmer θα κάνει μήνυση στο Netflix

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας

Χαμός έχει γίνει με τη νέα σειρά του Netflix για τη ζωή του serial killer Jeffrey Dahmer, του ανθρώπου που αφαίρεσε τις ζωές πολλών ανθρώπων και σόκαρε το κοινό παγκοσμίως. Στη σειρά παρακολουθούμε τον πατέρα του Jeffrey, τον Lionel Dahmer, να στηρίζει τον γιο του ως το τέλος..

Ο ίδιος δηλώνει ταραγμένος που η ιστορία του γιου του ήρθε ξανά στο φως και κέρδισε τόση μεγάλη δημοσιότητα από το πουθενά.

Οι προβολές έχουν χτυπήσει κόκκινο, με τη δημοφιλής πλατφόρμα να τοποθετεί τη συγκεκριμένη σειρά στη λίστα με τις πιο πετυχημένες ιστορίες, που έσπασαν ρεκόρ στο Netflix τα τελευταία χρόνια.

Μόνο που… κάποιος στέκεται απέναντι και ζητά από τους ιθύνοντες εξηγήσεις. Συγκεκριμένα, ο αληθινός Lionel Dahmer, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των NY Post και US Sun, σκέφτεται να μηνύσει το Netflix για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομα του γιου του, Jeffrey Dahmer.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως το Netflix ουδέποτε πήρε την άδεια, για να χρησιμοποιήσει τις ηχογραφήσεις που η νομική ομάδα του γιου του είχε στην κατοχή της. Ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και αρνείται να μιλήσει δημόσια για τον γιο του.

 

Πηγή

Loader