Ο πρωταγωνιστής του Μπρίτζερτον στο Wicked με την Ariana Grande

Ο πρωταγωνιστής του Μπρίτζερτον στο Wicked με την Ariana Grande

Ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει

Ο πρωταγωνιστής του Μπρίτζερτον, Jonathan Bailey θα βρεθεί με την Ariana Grande στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Broadway «Wicked». Το “Wicked” είναι ένα prequel του “The Wizard of Oz”, το οποίο αφηγείται την ιστορία του πώς η Elphaba έγινε η κακιά μάγισσα της Δύσης και η Glinda η καλή μάγισσα.

Ο πρωταγωνιστής του «Μπρίτζερτον» θα υποδυθεί τον Fiyero στη διμερή προσαρμογή μεγάλου μήκους με τίτλο «Wicked» με την Ariana Grande στο ρόλο της Glinda και την Cynthia Erivo που θα υποδύεται την Elphaba.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε στον εαυτό μας έναν μεγαλύτερο καμβά και να κάνουμε όχι μόνο μια ταινία «Wicked» αλλά δύο!» Ο Τσου έγραψε σε μια δήλωση κατά την ανακοίνωση του διμερούς αυτού έργου: «Με περισσότερο χώρο, μπορούμε να πούμε την ιστορία του «Wicked» όπως προοριζόταν να ειπωθεί, ενώ φέρνουμε ακόμη περισσότερο βάθος και έκπληξη στα ταξίδια για αυτούς τους αγαπημένους χαρακτήρες».

Ο Stephen Schwartz, ο οποίος έγραψε τη μουσική και τους στίχους στην αρχική παράσταση του Broadway, διασκευάζει το σενάριο του “Wicked” με τη Winnie Holzman.

Οι ταινίες της Universal Pictures πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα του 2024 και του 2025.

 

Πηγή

Loader